Seyda-06 Mervekaram22 bu sardalya ya geçen hamsi aldım içi hep sardalya çıktı lanet pazarcılar kandırdı resmen bizi
Mervekaram22 visnelicheescake kuzum bende bu zamana kadar almamıştım bugün bir tartım kendimi 1 kilo almışım 😒😒
visnelicheescake Mervekaram22 verirsin onu ya bende bazen öyle oluyor seviniyorum ertesi gün vermis oluyom
myangelson Mervekaram22 yani istavrite benzettim ben sardalya da olabilir 😄 ama onun yanındaki pembeli balık barbun offff böyle lezzetli bir balık yok 🤤🤤🤤🤤
edabolukbasi3- myangelson aşırı ağır bir balık nasıl seviyon ya 🙄 hamsi mezgitten başka yiyemiyorum ben çok nadir istavrit yerim bazende palamut ama barbun aşırı kokuyor
myangelson edabolukbasi3- ayy asla barbun hastasıyım ben hiç kokmuyor 😄 ayrıca çipura ve levrekciyim. ama palamut çok yağlı geliyor mesela
visnelicheescake Mervekaram22 ahahahah bende pek 60 dan 70 e cikmamamyi ben kızıma hamile kalmadan önce 50 gitmezdim 61 doğuma girdim
Mervekaram22 visnelicheescake çok iyi kuzum Vallah bende sabah sağlıkli beslenmeyi düşünüyorum bu 4 gündür ekmek tüketiyorum normalde tüketmem bu arada kuzum senin bebemiş hareket ediyor mu ben 12. Haftadan beri hissediyorum
visnelicheescake Mervekaram22 Evet ediyor canım tabi ki düzenli aşırı değil ama ettiği zamanlar hissediyorum