visnelicheescake Keyfimveben45 yok ya benim inan ki midem almıyor hiç bir şekilde yiyene tabiki saygım sonsuz afiyet şifa olsun 😃
Keyfimveben45 visnelicheescake 😆😆 cok tuhaf bol mısır ununa bandırıp kızartacaksın ki lezzetli ola 😅😅😅
Mervekaram22 edabolukbasi3- kuzum yeni tutmuşlar sözde hemen deniz kenarında bir yer balık pazarı 😒😒😒
edabolukbasi3- Mervekaram22 hayır yeni tutulan balık böyle olmaz diri olur bunda dirilik kalmamış balık görmesem hayatımda okey derim bayat olduğu çok belli gözleri bile kızarık ayrıca hamsi çoktan çıktı sen nerde yaşıyorsun ki hamsi yok
Mervekaram22 visnelicheescake Vallah kuzum ben çok severim ihmal de etmem hamilelikle alakası yok h a 😂😂
Keyfimveben45 visnelicheescake 300 e hamsi mi var 😅😅 ya marmari hamsisidir yada buzluktan çıkarılan hamsidir
edabolukbasi3- visnelicheescake ay şu hamsiye balığa 300 500 verenlere üzülüyorum kız hamsinin kilosu 100 tl kazıklanıyorsunuz 🤣
Mervekaram22 edabolukbasi3- kuzum Vallah be anlamam elim sürekli alır hamsi de çıkmamış dediler Artvin
visnelicheescake Keyfimveben45 yok aşkım balık pazarından aldılar sahilden hemen yeni tutup çıkarıyorlar
edabolukbasi3- Mervekaram22 belki o taraflarda yoktur ben giresundayım her hafta yiyoruz çoktan çıktı hamsi
Keyfimveben45 visnelicheescake haberde 500 diye görmüştüm 😅😅 ben daha bu sene siftah yapmadim dun pazar vardi aslında disardaydim da hiç aklıma gelmedi bakmak