anaolacak Kclyl inşallah olur, benim olmadı da kanda 0 çıkmıştı idrar yanıltır kan verirseniz belli olur. 0 dan büyük bir şey çıksaydı ne biliyim 3 bile çıksaydı umutlanacaktım 😅
mom28_ Kclyl burda okudugum bazı kişilerin 11. Günde bile erken gebelik testinde silik bile olsa çıktıgı normal kaset testte çıkmayabilir geç döllenme ihtimalide var tabi kan vermeniz en saglıklısı olur
Dorothy Kclyl kullandigin catlatma ignesinin de etkisi devam ediyor olabilir. Keske asilamadan itibaren hergun test yapip cizgi siliklestikten sonra takip etseydin. Zamanla cizgi tekrar koyulasmaya baslarsa hamilesin demektir. Gunle alakasi yok
Kclyl anaolacak canımmm Allah gönlüne göre en hayırlı zamanda versin inşallah 12. Gün ya erken mi acaba idrar için
anaolacak Kclyl belki geç döllenmiştir 14.gün kan verin idrar testlerine asla asla güvenmiyorum artık. Defalarca yanlış çıktılar
Vildan17 Kclyl ben 15 gün olunca erken gebelik testi yaptım silik çıktı sonra kan verdim pozitif çıktı
Rssmm Merhaba sonuç ne acaba bende aşılama oldum evde test yaptım erken gebelik testi pozitif çıktı 🤗ama kan vermeme var daha
Mucizeemom Rssmm canım çatlatma iğnesi ve ilaçlar pozitif gösteriyor etkisi 10 günde ancak atılıyor vücuttan yalancı pozitif oluyormuş hevesini kırmak istemem bende bekliyorum benimde bugün 7. Günüm oldu