kkbr_ Merhaba hamiş anneler kocaeli gebzede oturan hamiş anneler yüzyıl hastanesine giden hamiş anneler var mı hangi kadın doğum doktoruna gittiniz? Yorumlarda konuşalım ☺️🌸
kayaaseyda kkbr_ merhaba evet Seher hanıma gidiyorum ilk bebeğimde de ona gitmiştim 4 yıl önce şimdi de ona gidiyorum çok çok memnunum
kkbr_ donmez685 merhaba orda mı doğum yaptın acaba bide normal doğum mu yaptın doğumhanede erkek falan var mıydı?
kkbr_ kayaaseyda şeyda hanım merhaba size bişey soracağım doğumu seher doktorun yanında mı yaptınız bide doğumhanede erkek falan oluyor mu? Bir bilgi verir misiniz 😇
donmez685 kkbr_ merhaba sezeryan doğum yaptım bayramdı Seher hanım memleketteydi nöbetci erkek doktor yapmıştı ameliyatı doğumhaneyi bilemeyeceğim o yüzden 🥲
kayaaseyda kkbr_ Merhaba evet Seher hanım yaptırdı sezeryan illa oluyordur çünkü birsürü hemşiresi vardı ameliyathanede
kkbr_ kayaaseyda çünkü bnde Ümraniyede özel erdem hastanesinde normal doğum yaptım doğumhanede sadece doktor ve ebeler vardı onun için size soruyorum şeyda hanım