Karpuzcilek_ Kızlar lavaboya girdiğimde çamaşırımda aşırı bi ıslaklık vardı pijamama kadar geçmişti doktora gidicem birazdan ama panik oldum normal mi bu suyum gelse miktarı daha yoğun olmaz mıydı? Daha önce başına gelen var mı tedirgin oldum🤦🏻♀️
Eminesentepe1 Karpuzcilek_ 2 gün önce bana da oldu ama sonrasında devam etmedi arkadaşım ebe ona sordum sızıntı şeklinde gelebilir dedi tekrar ederse git demişti bi kagıt veriyorlarmış ped gibi onu yerleştiriyorsun su mu değil mi anlaşılıyormuş. Ama istersen git yine de bazen sızıntı şeklinde oluyormuş
zeynepckmm Karpuzcilek_ benimde oplumun hamileliğindr sabah sızıntı şeklinde gelmişti sıcak ve pijamama kadar geçmişti hastaneye gittiğimde ebe altına işedin belki suyu n gelmemiş dedi 😂 ve gecesinde suyum tamamen geldi doğum yaptım. Aksatmadan bende hastaneye gidin
Silaaaamom2025 Karpuzcilek_ bende idrarımı yaptıktan sonra 2 defa sırılsıklam oldu iç çamaşırım kokladım kokusu pisti idrar olduğunu düşünüyorum çarşamba günü doktor randevum var o zaman anlayacağız benimkini ama sizin randevunuzu daha varsa turnusol kağıdı kullanın
Papatyaaam1 Karpuzcilek_ renk verıyor normal ıdrarda sarı renk suysa kırmızı olması renk verıyor öyle olması lazım
Karpuzcilek_ Eminesentepe1 muane oldum açılmam yokmuş bebeğin suyu da iyi dedi enfeksiyon çıktı az miktarda ondan kaynaklı bir akıntı da olabilir dedi tekrarlarsa acile gelmem gerektiğini vs söyledi
Papatyaaam1 Eminesentepe1 aynen aldır nolur nolmaz sureklı hastaneye gıtmektense kendın bakarsın evde
Eminesentepe1 Karpuzcilek_ aaaa öyle mi iyikide gitmişsin ya enfeksiyon varmış onu öğrenmiş oldun en azından
Karpuzcilek_ zeynepckmm muane oldum sorun yokmuş ama doktor banada sordu emin misin altına kaçırmadın değil mi dedi 😂😂😂😂🤦🏻♀️