cutebabymomm 9 haftalığım canım çok cips çekiyor özellikle tuzlu olduğu için galiba😓 yememeliyim dimiiiii beni ikna edin 🥺
Bdks98_ cutebabymomm valla ben hala ara ara yiyorum ama eşimle paylaşıyorum paketin çoğunu ona veriyorum haftada 1 yada 2 haftada 1 yenilebilir bence :)
mutlumoomm cutebabymomm her gün yemediğin sürece sıkıntı yok zaten şuan senden beslenmiyor 30. Haftaya kadar da beslenmeyecek senden ama ayda bir kez iki kez yemek de zararı olmaz
annebebekelo cutebabymomm o haftalarda benim de çekmişti çok az yemiştim şu an 16 haftalık hala ara ara canım çekiyor tuzlu olduğu için, yemiyorum ama, bir tarif görmüştüm evde cips yapımı diye onu denemek istiyorum 😅
Fatma_furkan1996 cutebabymomm ayy canım bir cips kolik olarak bütün kiloları cipsten alıyorum diyebilirim benimkisi bağımlılık boyutun da ama bırakamıyorum bir türlü kızken de çok yerdim şimdi hamileyim daha çok yiyorum keşke hiç yemesem gerçekten zararını biliyorum ama işte 😕
Dinolisoo Ben ilk zamanlar yedim ya çok severim cips falan ama şuan hiç canım çekmiyor en sevdiğim şeyden tiksindim sanki. Canın çok çekiyorsa üç beş tane ye bişey olmaz.
visnelicheescake cutebabymomm Valla ben yedim de kızımda da yedim elhamdülillah birşey olmadı birşeyi abartıldığı sürece sorun olmaz cnm.
Seyda-06 cutebabymomm yedim ben sıkıntı olmadı çok yemedikçe sıkıntı olmaz bence ilk haftalar bulantıdan kusmadan tuzlu sade cipsler çok iyi oluyordu hiç onuda ymesem bitikdim
Nergis00 cutebabymomm Ara ara yenilebilir, ben de yiyorum ama içeriğinde monosodyum glutamat olmayan cipsleri tercih etmeye çalışın bence