Kdkdjd_737 anneoluyorummm103 ay benim de kafam karıştı 1 ekimde gittim 29 haftalık dedi onun dediğine göre takip ediyorum 30 +4 oluyo🙄
anneoluyorummm103 Kdkdjd_737 allah allah acaba gelişimi önde de ondan dolayı mı öyle dedi benimki tarihe göre 29+3 gelişime göre 30+5 çıkmıştı
Kdkdjd_737 anneoluyorummm103 canım bi kere gittiğimde 25 haftalıktı ama ultrasonda 27 haftalık çıkmıştı olabilir belki ama bana hiç gelişimi önde demedi🙄
Sizdenbirii1 anneoluyorummm103 gelişime göre hareket etmiyor Doktorlar benimkinin de gelişimi önde ama doktor her zaman adete göre hesaplarız gelişimin önde olmasını baz almayız dedi
Sizdenbirii1 Kdkdjd_737 en son kacta gittim hatırlamıyorum valla canım benimde 1160 gramdı ben suana kadar 8 kilo aldım
Sizdenbirii1 Gizmmis @Kdkdjd_737 bak arkadas gitmiş ondan fikir alalım Saglıkcakla kucagına al canım aramızda cok fark yok bi kac gün hemen hemen aynı kilosu boyu bu haftada kac olmasıymış acaba
anneoluyorummm103 Kdkdjd_737 değişik geldi valla her doktorun hesaplaması da değişiyor demek ki 🤷🏻♀️
anneoluyorummm103 Sizdenbirii1 evet bende öyle biliyordum aslında ama soru sahibi ve diğer arkadaş yakın tarihlerde olmamıza rağmen hepimizinki ayrı ayrı haftalık çıkmış mantığını anlayamadım 😅
Meri3220 Gizmmis benimde 16 mart aynıyız 🙂bende 10 gün sonra gideceğim nasıl geçti kontrolnüz bebişiniz nasılmış
Gizmmis Meri3220 ikiz bebiş benim gayet iyiymiş çok şükür minişler doğum için gün aldım eğer dururlarsa 25 Kasımda alcaz kızları☺️ sizin nasıl ☺️
Kdkdjd_737 anneoluyorummm103 bakalım bu sefer ne dicek randevu bulamadığım için haftaya pazartesi gidicem
MadameTussauds Kdkdjd_737 Gelisimi önde olabilir o zaman ama normal sata göre haftanin 29+1 olmasi lazim 🤣