Halista Esrakrc bende Kartal Erciyes hastanesinde çektirdim. Çekimden 2 ay sonra pozitif haberini almıştım
dundar1 Esrakrc Esra hanım rahim filmi sormuşunuz çekindiniz mi nerede çekindiniz. Şimdi bana da söylendi rahim filmi çekinmem gerektiğini de nerede çekinsem bilemedim. Tabi ücretler ne kadar daha sormadım da
Bktalg Esrakrc hayır anestezi olmadan çekti ama korkulacak gibi değil inan beni fazlasıyla korkutmuşlardı ama kolay geçti 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Halista Esrakrc anestezi olmadan 12 bin tl ydi. Ama anestezi almaya değecek bir ağrı değildi. Anesteziyle 15 bin diye hatrımda kalmış ama fiyatlar güncellenmiş olabilir
Washingtonxyz Evet anestezili 10 bin civariydi sanirim birde ben 2 sefer ayni gun anestezi aldim film cekildi anesteziden uyandirdilar doktor geldi bir polip var al derseniz histeroskopi yapip hemen alalim dedi ona biraz sinirlenmistim aslinda cunku polipi gorunce hemen esimi arasalar telle zaten eşim yukarda bekliyor o da tamam hic uyandirmadan ne gerekiyorsa yapin derdi o yuzden aklinizda bulunsun doktorunuzu ve hemsireleri tembihleyin eger polip vb gorurseniz uyandirmadan mudahalenizi yapin deyin
Washingtonxyz Washingtonxyz ayni gun icinde 2 anestezi alince ben baya bi sure 2 hafta kendimi iyi hissedemedim
ddnsm Ben hümeyra öztürk de çektirdim, çok iyi tatlı bir kadın. Anestezili 25000 e çekiyor. Uyudum, hiç acı hissetmedim. Tüp bebek doktorum semih beydi, sonuçları hemen konuştular sağolsun . Tüp bebek için semih bey istemişti.