asng Kızlar merhaba daha önce hiç böyle düzenli ovülasyon testi ile kendimi takip etmemiştim şimdi ne yapmam gerekiyor bir koyulaşıyor bir silikleşiyor koyu olan çatlama mı oluyor hiçbir şey anlamıyorum koyu olan sanırım pik günüm oluyor ve o günü değerlendirmem gerekiyor uygulamaya göre de yumurtlama günüm beş gün sonra biri bana yardım edebilir mi şimdiden teşekkür ederim ❤️ https://hizliresim.com/cwvclrx
Sysymom asng yaa ben de çok benzer bir şey yaşadım ama sizin 11 Ekim pik gibi görünüyor ben düzenli test yapamadım şu an tam silik te çıkmıyor hep biraz koyulukta çıkıyor kaşık ağrım var biraz da lekelenmem oldu kafam allak bullak
visnelicheescake asng 11 Ekim pik gerisi silikleşmiş sanki desteklemek için havuç yiyebilirsiniz çatlamayı
Hilaysn asng 11’i pik günüymüş sonra silikleşmeye başlamış hala tam çatlamamış gibi arkadaşın dediği gibi havuç tüketebilirsiniz yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor
asng Sysymom ben de öyle anlamadım ki yani düzenli takip etmeye çalışıyorum ama 11 Ekim de koyu çıktı ama hala koyu yani nasıl yorumlamam gerektiğini bilmiyorum
asng asng visnelicheescake sonunda birinden cevap teşekkür ederim sağ olun❤️ havucun ne gibi bir etkisi oluyor onu bilmiyordum