asil15 Alya05 öncelikle afiyet olsun yapilirmi simdi bu canım çekti 2. Kahvaltıyı yapmak zorunda kalicam🥹
smoms Alya05 afiyet olsunn ,hergün yumurta yemeye çalışsamda olmuyor maalesef peynir zeytin yumurta, bazende bi parça ekmekle peynir geçiştirdiğimde oluyor bazen direk öğlen yemeğine geçtiğimde :(
sara29 Alya05 peynir zeytin ekmek yumurta domates çok iyi geliyor.. zaten adam akıllı yapabildiğim tek öğün 😄
juli_naz Alya05 afiyet olsun .. Ben domates çok uzun zamandir yemiyorum midemde yanma yapiyor ,o yüzden yumurta ..salatalık..havuç.. peynir o şekil 😀sizede afiyet olsun
gulinnoo smoms bende yumurta yiyemiyorum ama bir tarifle yiyebiliyorum ancak o da yumurta salatası tavsiye ediyorum malzemeler Haşlanmış yumurta Maydonoz Taze soğan Hepsini küçük doğarıp üstüne zeytinyağ karabiber ve yarım limon sıkıp yiyorum belki sizede faydası olur
Merve_3300 Alya05 normalde 2 3 yumurta yerdim hamileik yüzünden iğrendim şimdilik. Tahin salatalık peynir bi kaç çeşit peyniri çok severim. Salatalık zeytin tahin bunlar midemi bastırıyor özelikle tahin deneyin
girlll Merve_3300 çok şükür yalnız değilmişim asla yiyemiyorum ben de :( birkaç kez zorladım kendimi fakat kustum maalesef :(
Alya05 Papatyaaam1 2 adet kızçem var 😀😀 3 tabak kadar yesem hepsini kendi tabağıma koyardım niye ayrı servis yapayım canm 😊😊😂
Papatyaaam1 Alya05 canım sabah yatakta uyanınca ne cekıyorsa onu yıyorum valla öyle kesın hergun sunu yıyorum dıyemem
Alya05 Papatyaaam1 Benm öyle canım bişi istemez kahvaltılık ne varsa o hazırlarım. Ama genel olarak bunlardır