Sedefhayri AyseSapmaz al benden de o kadar 26+4 günlüğüm ama suratsızın teki oldum sürekli ağlayasım geliyor bazen oturup ağlıyorum bunaldım iyicene kocama bile eskisi gibi davranmıyorum oda dün akşam farkına vardı
anneyimben12 AyseSapmaz 24+2 bende hamileliğimin başından bu yana senin gibiyim ağladığım için bebeğimle bile konuşamıyorum elimi karnıma koyduğum an ağlamaya başlıyorum konuşamıyorum ağlamaktan herşeye alınıyorum hemen aklımda kocaman oluyo laflar nefesim daralıyo normalde çok ketum ağlamayan ağlayana kızan bir insanım niye böyleyim anlayamadım
aslicerkan Sedafirat ayyy bende ayniyim 33 haftadayim olup olmadık her seye ağlıyorum en azından normal bir durum onunla rahatliyorum yoksa bebekten dolayı cok vicdan azabi cekiyorum sanki hic aglamamis gibi agliyorum insAllah daha fazlasi olmaz 🤗
Sedafirat aslicerkan inşallah çok alıngan oldum bi de kim ne konuşsa üstüme alınıyorum trip atıyorum küsüyorum kendimden nefret ediyorum artik 😂😂Allah benim gibisinii düşman başına vermesin
Ozge_brbr Ben hamileliğimin başlarında mutfak dağınık ve ben onu toplamak istemiyorum diye oturup ağlıyordum 🤣🤣🤣🤣 doğum yapalı iki hafta oldu arada hala bir ağlama isteği oluyor lohusalık psikolojisi sanırım 😁 ama bence ağlamak insanı müthiş rahatlatıyor