Hurem76 ben almanyada yaşıyorum 3. Çocuk şimdilik dişünmüyordum süpriz gebelik oldu dil okuluna yazılmıştım kızım kreşe gidiyoe oğlumada yer ayarlamıştım spor ve diyete başlamıştım o testteki çifti görünce dünyam yıkıldı gibi oldu😅neyseki ehliyeti çıkarmıştım aradan👍baya zorlandım kabullenmekte diğer iki küçük çocuğum olmasa zaten istiyordum daha sonra ,iki çocuğumun alttarı bezde her ihtiyaçlarını ben karşılıyorum yemek yeme vs zor oluyor biraz toparlansınlar istemiştim 3yaşında kızım1 buçuk yaşında oğlum :)bu bebişin nasibi varmış oldu ,şimdi sağlıkla kavuşmaktan başka isteğim yok eşimde baya destek oluyor saolsun rahatça dinleniyorum o evdeyken,korkum yok çünkü daha önce doğum yaptım ve baktım başıma gelecekleri biliyorum sadece zamanım kalmıyor kendime işi yapıp çocuklarla ilgilen akşam oluyor iş bıraksan kendine baksan iş kalıyor çocuklara yemek ver üst alt değiştir ilgilen kafa kalmıyor kıskançlıkta yapıyorlar zor yani uğraşmak ama 2 çocupa bakan 3 ede bakar ilk 3,4 ay geçince zaten rahatlıyor insan birazda pratik olursak üstesinden geliriz istiyorsan herşeyi kabullenip yap yeterki gönülden iste ama en ufak tereddütün varsa biraz daha erteleyebilirsin 3 çocuk bana göre çok ideal bu doğumuda yaparsam spiral taktırcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun