baharbahce27 Merhaba kızlar, 25+1 haftalığımız biz, sizlerde durum nasıl? Bende sırt ağrısı oluşmaya başladı çok fazla ayakta kalamıyorum
baharbahce27 baharbahce27 geçen hafta kan tahilii verdiğimde sağlık ocağı karaciğer enzimlerin biraz yükselmiş dedi ama ilaç yazmadı. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba
elfgkce- baharbahce27 sırtım daki agırıyı yatmadan dindiremiyorum yatıncada yatamıyorum artık eskisi gibi ya rahat edemiyorum hiç bir yere sığınamıyorum 24+1
ben21 baharbahce27 25+6 dan selamlar❤️ benim de 3. Gebeliğim. Benim de genital bölgede ağrım oluyor. Önceki gebeliğimde yoktu İlk kez bu şekilde oluyor. Yorumlarda bu konudan şikayet var çoğunlukla. Ağırlaşıyoruz git gide ama henüz çok var ❤️Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Nisanmomy baharbahce27 ben sağlık ocağından alınan kan değerlerine güvenmiyorum. Sağlık ocağında kan verdim tiroidim düşük çıktı iki gün sonra özel bir hastanede kan verdim normal çıktı . Doktorum testi yenilememi söyledi farklı bir özel hastanede yine yaptırdım yine normal çıktı. Sanırım sağlık ocaklarında kan fazla bekletildiği için değerlelerde değişiklik oluyor. Siz bilirsiniz ama isterseniz devlet hastanesinde de olabilir bir hastanede yeniden kan verin.
oznur1605 baharbahce27 Ben yaşadım vitamın kullanıyordum onu bırakmamı söylediler bıraktım ve degerim 15 gün sonra baya bi düşmüştü
baharbahce27 Nisanmomy birkaç kişi daha sizin söylediğiniz gibi söyledi. Sağlık ocaklarındaki kan bekletilip, büyük hastaneye aktarım olunca ve sallanma, bekletilme nedeninden farklı çıkabiliyormuş. Hafta içi dediğiniz gibi kendi hastaneme gideceğim inşallah
Nisanmomy baharbahce27 gebelik çok hassas bir süreç kullandığımız her şey bebeğimizi de etkiliyor. Değerlerle ilgili sıkıntılı bir şey çıktığında ikinci testi yaptırmak mantıklı geliyor
zeyyynep ay benim 24+5 ama inanılmaz bir genital bölge ağrım var sizde de var mı? bazen yatakta dönerken kalkarken çok zorlanıyorum
baharbahce27 zeyyynep benim özellikle sabahları yataktan kalkarken bıçak saplanır gibi olur alt karnıma ama birkaç dakika sonra geçiyor. Normalde ağrı yok
suragungor zeyyynep ayy ben 21. Haftadayim ve ayni durumdayim ayaga kalkinca ozellikle ilk 5-6 adimda canim cok yaniyor yurudukce duzeliyor gunlerdir ozel bolgem agriyor diyip duruyorum yatakta sag sola donerkende agriyor esim kas agrisina benziyor agrin dedi ama yani cok tuhaf bi agri
Ecemmnaz zeyyynep ayyy evet ya aşırı hele birde fazla ayakta kalayım yada yürüyüş yapayım yataktan bile kalkamıyorum dönemiyorum ağrıdan vajinam ve iki yandaki bağları inanılmaz ağrıyor ya :( 23+3
Nazzz1310 Benimde kasığıma bişey giriyo arada bir geriliyomu agriyomu değişik bişey 25+1 oldum bende bu şekilde olan varmı neden olur acaba
baharbahce27 Nazzz1310 bende 25+1😍 benim sırt ağrım oluşmaya başladı onun dışında ağrım yok gibi ama bu süreçte hangi testleri yaptınız ve yapacaksınız, doğumu nasıl düşünüyorsunuz
Nazzz1310 baharbahce27 magnezyumun ağrılara faydası çok oluyo ben kullanıyorum ikili üçlü ve detaylı yaptırdım şükür suanlik bı sıkıntımız yok serklajliyim ve daha önce erken doğumum var sezeryan o yüzden bu da sezeryan olicak inslah
baharbahce27 mor_menekse1 doktorum Magneral diye bir ilaç yazdı sizce o iyi gelir mi, çok kullanmak istemesem de sanırım mecburen kullanacağım
zeyyynep suragungor yok kas değil ya besbelli vücut kendini doğuma hazırlıyor diye ağrımız olduğunu düşünüyorum bu kemik ağrısı
baharbahce27 suragungor ayy benimde yatakta sağa sola dönerken ağrı saplanıyor ve anlık geçiyor dönünce
Masmavi- suragungor muayanede rahim uzunluğumuzu sorun bazı durumlarda rahim kısalığında da ağrı yapıyor
zeyyynep 2812 valla aşağıda mı yukarıda mı bilmiyorum doktorlar kötü bir şey demedi ama oluyor yine de bayadır var 😂
Bussam 2812 merhaba canım bende aynı haftadayım 19 haftadan beri çok hareketliydi bebek bu hafta hareketleri çok azaldı ve tekmeleri genital bölgeme doğru atıyordu 2 gündür hissetmiyorum diyecek kadar azaldı ve hissettiyim harekette karının alt bölgesiinfe basınç var gibi sol böbreğe doğru zar zor bir hareket hissediyorum sizde de öyle mi acaba
suragungor zeyyynep aynen demi direkt ordaki kemiklerde agri oluyor bugun daha iyiyim mesela agrim cok olmadi tarifsiz bir agri yani anlatinca idrar yolu enfeksiyonu olmayasin diyenler oldj ama yeni idrar tahlili verdim bir sey yok idrarimda yanma koku renk degisikligi yok kemik agrisi dediginiz gibi
baharbahce27 Nazzz1310 düzenli olarak kullanacağım bende artık, Allah hepimize kolaylık versin gerçekten annelerin hakkı ödenmez dedikleri şey bu
senaus @zeyyynep benim de öyle ve ağrı olduğunda ayaktayken vajinamın alt kısmında şişlik ve gerginlik hissettim normal mi acaba
zeyyynep senaus doktorum bana normal diyip magnezyum başladı hayırlısı bir de maden suyu iç her gün dedi sade