Masal2021 25 haftalık genişler ne durumdasnz diğer gebelikliklerimde karnim yukardaydi diye hatırlıyorum bu çok aşağıda sizde durum ne çok zorlanıyorum bu durum normalmi sizinki yukardami adagidami
QueenBahar_ Masal2021 2 kızımda göbeğim çok yukrdaydi oğlumda Altan benddoğumum yaklaşmış göbek düşer ya aynı o şekil benimde en başta öyleydi bende çok zorlanıyorum bel ağırisi çok yaşıyorum bebişlerimizin canı sağolsun 🤍
btl194 Masal2021 bende öyleyim ya çok zor plasenta da ön duvarda bebeği sürekli aşağıda hissediyorum ve ağrım çok oluyor 23+4 haftadayım
Zlm_dmrhn Masal2021 benimde ilk haileligimde kızm çok yukardaydı.şuan erkek bekliyoruz 35 haftalıgız en başından belli hep aşagıdaydı hep.hiç yukarı doğru çıkmadı tüm hareketler vs hep aşagılarda alt bölgemdeydi.
Masal2021 QueenBahar_ aynen öyle canim sağlıkla gelsinler de tam tersiydi bnde erkek çocuklarında yukardaydi şuan kıza hamileyim çok asagida
anneoluyorummm103 Masal2021 doktor bana dinlen çok ayakta sabit durma, uzanırken ayaklarının altına yastık koy yüksekte tut, ağır iş yapma, hafif yürüyüş yapabilirsin dedi daha da aşağı inmesin diye mi yukarı çıksın diye mi bilmiyorum tabi
Masal2021 anneoluyorummm103 aşağıya inmesin diyedir bana bişey demedi hatta iş yapmaktan artık yuruyemiyorum kış temizliği yapmıştım anam agladi
anneoluyorummm103 Masal2021 o kadar yormasaydın kendini parça parça yapsaydın keşke. ben hiç dikkat etmemiştim halim böyle sende benim gibi olma dinlene dinlene yap yorulmadan ☺️
Masal2021 anneoluyorummm103 öyle yapıyordum ama bu gebeligimde perişan oldum ☺️ parça parça yapmama rağmen
Minikkkk_0 Masal2021 bende 26+2 aşağıda çok özeniyorum yukarıda büyük göbüşü olanlara gerçi bende rahim kısalığı var oda etkiliyor mu bilmiyorum etken doğum riskimde var kısalıktan dolayı