merakvetas meryemmana hiçbir belirtim yoktu ultrasona gidince öğrendim kese oluşmuş fakat embriyo oluşmamıştı
meryemmana merakvetas peki bu kaçıncı haftada fark edildi ve kürtaj oldu , şuan benim de ikidir sadece kese görünüyor ve tarihî ile arada uyumszluk var . Birde bugn lekelenmem oldu , kürtaj olacağım düşüncesi beni korkutuyor
merakvetas meryemmana çok geçmiş olsun umarım öyle bir durum yaşamazsınız fakat kürtaj öyle korkacağınız bir durum değil ben özel hastanede oldum ve tamamen uyutulmayı istemiştim hatırlamamak için. ben o dönem 9.haftaya kadar bekledim ama zaten 7-8 haftalarda kesin olarak belli oluyor. kürtajdan sonra kist ameliyatı oldum yumurtalığımın biri alındı. şu an bu süreçteyim
meryemmana merakvetas teşekkür ederim sizede geçmiş olsun bu kist bu kürtaj alakalı bir şey mi acaba , yarın doktora gideceğim ama bnim pek umudum yok açıkçası sağlıksızsa umarım kendiliğinden düşer
merakvetas meryemmana teşekkür ederim kistim dogustanmıs çikolata kisti sanıyordu herkes ama dermoid kistmiş çok iyi bir doktora rastladım sağ olsun o fark etti gebelik ilerleseydi seni sıkıntıya sokardı dedi kistim çok büyüktü çok şükür alındı. kendiniz düşük yaparsanız bile sonrasında mutlaka kontrole gidin parça kalma ihtimali olabiliyor. umarım sağlıklı ise size nasip olsun. inşallah hayırlı haberler alırız.
meryemmana merakvetas her şer de bir hayır vardır, sizinde belki öyle oldu , inşallah, inşallah sizdende güzel gelişmeler olur
merakvetas meryemmana allah razı olsun çok teşekkür ederim lütfen sizde canınızı sıkmayın insan sadece kendi başına geliyor gibi hissediyor bazen ama gerçekten zorlu bir süreç bizim kontrolümüz dışında gerçekleşiyor. biz sadece vesile oluyoruz, vesile olabilirsek ne mutlu bize 🙏🏻