Aleynadiyorki Kızlar tuhaf gelebilir ama karnımı içime çekesim geliyor zaten tamamen çekemiyorum korkuyorum zararı olur mu böyle o his sürekli geliyor
bluemom24 Aleynadiyorki bazen kalabalık ortamda benimde çekesim geliyor belli olmasın diye ama çekemiyorum acıyor ben de çekmeye çalışmıyorum zarar gelir diye
Mummybaby Aleynadiyorki 24 haftalığız benim de bazen karnımı kastığım oluyor içime çeker halde buluyorum kendimi istemsiz oluyor ama sonra diyorum ki zaten göbüşlendin sal kız iyice şöyle şişir gez 😂
Deletedmom_290 Aleynadiyorki bebegı nereye Cekıcen Allah ıcın karın boşken cekersın ıcınde canlı var sacmalmayın ıyıce buyucek yanı orda rahat etmeye çalışıyor çocuk
Aleynadiyorki Mavidunyamm bluemom24 Mummybaby Deletedmom_290 Ya kızlar kilo için falan değil istemsiz bir his tik gibi düşünün yoksa çıkarsa çıksın göbek tabiki bebeğe zarar vermek de istemem. Neyse engellemeye çalışıyorum kendimi 😂
bluemom24 Deletedmom_290 daha minik olduğu için yok gibi aslında ama millet hep meraklı olduğu için gözlüyorlar kilo almanı bende çektim başlards
Havin49_ Aleynadiyorki yorumları okudum pardon da hamile olmak ayıp mı da karnınızı milletin yanında çekme ihtiyacı duyuyorsun zaten evlenince beklenen bişey yani karnını gere gere göster demiyorum ama saklamak ta çok saçma
cns5117 Aleynadiyorki Merhaba çok saçma ama aynı şey bende de oluyor özellikle yataktan dönerken falan bunu daha sık yapıyorum doğum yaptınız sanırım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah sorun olmadı umarım bu durum ama nasıl başa çıktınız yani o dönem doktorunuza falan sordunuzmu soramıyorum da🤦🏻♀️
Aleynadiyorki cns5117 şuan doğum yaptım 😂 o his zamanla geçti zaten çekemedim korkudan ve karnım buyudükçe mümkün olmadı