Papatya05_ elizeymenn doktorunuza sorun tabiki ama diyetisyenim nane ıhlamur zencefil çayı içiriyor bana 21. Haftadayım bi zararını görmedim ama tabiki her insan farklı o yüzden doktorunuz en iyisini bilir
Ipek0z elizeymenn nane limon ıhlamur içebilirsin canım ama yine de abartma 🤍🤍 bol bol limon portakal mandalina tüket geçmiş olsun🌸
CerenMasal19 elizeymenn belki çay bardağı kadar evet. Ihlamur nane maydonoz bu tarz şeylerin demlemesi idrar söktürücü özelliğinden kaynaklı tavsiye edilmiyor. Gribe de iyi geldiği falan hikaye zaten. Limonlu çay ballı süt için geçmiş olsun 🌸
mrvbsr @elizeymenn içebilirsiniz ben de içmiştim fakat çok fazla tüketmedim. Ihlamur önerilmiyor bilginiz olsun
dozkaraca Bana sadece ılık suya az limon damlat dedi doktorum. Nane limonu bende sormuştum, öyle dedi. Doktorunuza sorun, çünkü bitki çayları yasak
senos15 dozkaraca benim doktorum tüm bitki çaylarını içebilirsin dedi onların hiç birisi düşüğe sebep olmaz dedi ama ben yinede içmiyorum
elizeymenn Papatya05_ ya diyetisyenim banada söyledi iç falan diye int bakınca bi emin olamadım o yüzden sormak istedim
Papatya05_ elizeymenn ben arada içiyorum çok şükür bi yan etkisini görmedim 21+1 haftalığım bildiğim kadarıyla ilk 3 ay riskli sonrasında da oluyor mu risk 18.haftadan beri ara ara içiyorum özellikle hastalık hissettiğimde zencefil kaynatıyorum