Elisa0110 Kızlar merhaba 9 haftalık gebeyim ve sürekli mide bulantısı ve kusma yaşıyorum nerdeyse hamileliğin başından beri desem yeridir az önce yine kustum ama en sonunda ilk defa kanlı kustum korkuyorum acaba kötü bir şey mi ☹️
Pikacu6868 Elisa0110 Boğazınız tahriş olmuş gibi bir kan mı yoksa daha fazla mı miktarı? Bence mutlaka doktora görünün
Zeliha_gny Elisa0110 vitamin haplarindan kan hapından falanda olur yada cok kusuyorsan migdenden gelmis olabilir onun için geciktirmeden doktora görünmelisin onlar ne oldugunu sana söyleyecektir inslalah kotü bisey yoktur
bartulies Elisa0110 fazla öğürdüğünüzde tahriş oluyor ve kanlı gelebiliyor ama yinede bir doktora gözükün
ezgi3452 Elisa0110 Aynı haftalarda bende de çok az olacak şekilde gelmişti. İki kez tekrarladı. Doktorum tahriş olmuştur demişti bir daha da hiç yaşamadım (kusmalarim devam ediyor) ama sen de doktoruna şöyle mutlaka canim
Elisa0110 Pikacu6868 çok aşırı değil ama az da değil önce yediklerim çıktı afedersiniz sonra içimde bişey kalmayınca köpük gibi daha sonra da kahverengi sonra kan şeklinde geldi kan gibi görünce korktum devam etmedim zaten yarın gidicem doktora bakalım söylicem bu durumu
Damla_111 Midemizi ve boğazımızı zorladığımız için oluyor bende çok olurdu ilk trimesterde gayet normal
Elisa0110 Zeliha_gny her gün akşam olunca nedense kusma isteği geliyor prilam da kullanıyorum ama neden bilmiyorum önce sabahları da bir şey yiyemezdim ama ilaçtan sonra sabahları yiyebiliyorum ama akşamları afedersiniz geri çıkarıyorum her gün istisnasız oluyor acaba tahriş mi oldu
Elisa0110 ezgi3452 bugün de ilk bişeyler yediğimde sabah midem yanıyor gibi oldu tahriş mi oldu acaba
Halime34 Elisa0110 34 haftalıgım hala kusuyorum ara ara bende de oluyor bogazım tahşir olduğunu hissediyorum kustuktan sonra yanma hissi geçmiyordu kan geldiği zaman büyük bi ihtimal tahriş oluyor
minnakanne12_ Elisa0110 bende öyleyim 2 gebeliyim gene aynıyım onzyd 8 mg mide bulantısı iyi geliyor dene bi bu ilacı
Elisa0110 minnakanne12_ günde kaç defa alıyorsunuz ilacı bide doktor önerisi mi siz mi araştırıp buldunuz
minnakanne12_ Elisa0110 Zofer prizin onzyd 8 mg kullandığım ilaçlar hepsini doktorum önerdi ilk zamanlar zafer geldi sonra prizin iyi geldi şimdi de onzyd 8 mg evet doktorum önerdi hepsini bir de eczane nasıl kullanacağını anlatıyor
mimaa Boğazınız tahriş olmuştur muhtemelen banada olmuştu ama yine doktorunuza sorun içiniz rahat etsin 🌸