rabia_km Merhaba arkadaşlar bu doktora gidip memnun kalan varmı çok araştırdım bu doktu önerdiler benim eşim asker eğitime gidecek acaba anlayışlı bir doktormu eşim bir kerede olsa görsün istiyorum acaba anlayışla karşılar içeri alırmı🥹❤️
balbocegii rabia_km bende o doktora gidiyorum ama aşırı yoğun mesela en son gittiğimde baktı ultrasyınla 12. Hafta olunca gel dedi hani bebek iyimi kötü mü bir yorum yapmadı ben dedim hocam nasıl diye sonra bir sıkıntı yok herşey yolunda dedi bende çoğu kişinin önerisiyle gittim yinede gitmeye devam edicem diğer doktorlar en sondan azarlıyormuş gibi davranıyor
Hzltpl Bende yorumlar üzerine almıştım randevu ama o kadar abartılacak bişey görmedim odasına zaten aynı anda 2-3 hasta birden alıyor çok hızlıca bakıp yolluyor doğru düzgün bilgi bile vermiyor sormadan gereksiz şişirme bi doktor bence
rabia_km balbocegii evet ya bende polatlıda oturuyorum buranın doktorlarıda öyle o necati hocayı çok duyunca randevu aldım 12 haftadayım gidicem acaba cinsiyet söylermi siz gittinizmi 12 haftanızda
Cnnettgmsy rabia_km tam 12 haftalıktı dosya açtırmak için gittim gayet güzel ilgilendi ben sormadan cinsiyet söyledi yoğun olduğu zaman ister istemez herkesle ilgilenemiyo zaten bence gayet iyi doktor 🥲