gevezeyazar1 Çarşamba günü sezeryan olucam kızlar belden uyuşturup olmak istediğimi söyledim doktora ne ben ne de sen karar veremezsin anestezi uzmanı bakıcak karar vericek dedi genel anestezi almak istemiyorum epidural için kural mı var acaba ? Ne yapmam lazım ikna etmem için 🤔🥺
BehiyeGrel gevezeyazar1 Benim doktorum öneride bulundu sadece seçimin size ait olması lazım .. Ben genel düşünüyorum mesela .. Ama sanırım belden deniyorlar tansiyon vs sorun olursa genel yapılıyor. Çok korkunç geliyor belden bana.. 🙈
Hulyarsln gevezeyazar1 anestezi doktoru sizin bütün klinik verilerinizi Tıbbi bilgilerinizi değerlendirip size en uygun yöntemi belirler epidural bel bölgesinde enfeksiyon kan pıhtısı yada başka bir durum varsa oluşacak bir riske göre genele yönelir yani biz belirliyoruz diyen annelerimiz her iki yönteme uygun oldukları için seçme hakkını kullanıyorlar yoksa bunu anestezi uzmanı belirliyor...
gevezeyazar1 Kızlaaar bilgisi olan yok mu 😣 ay zaman yaklaştıkca uykularım kaçıyo korkmaya başladım 🙈🙈
gevezeyazar1 BehiyeGrel banada genel anestezi korkunç geliyo zaten hepsi korkunç Allah hepimizin yardımcısı olsun ya ben çok korkuyorum 😣😣😩
BehiyeGrel gevezeyazar1 Ne bilim daha az korkunç genel gibi .. Allah yardım etsin aynen ezan okunuyor sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kucağımıza🤲🥺