rumkaya İdrar yolu enfeksiyonu için hastanede hangi bölüme gitmeliyim? Bir de bir hafta önce düşüğüm oldu kürtaj oldum kanamam kalmadı ama hafif lekelenme var çok az. Tamamen bittiğinde mi gitmeliyim ya da şimdi gitsem anlaşılır mı?
ekacmaz rumkaya çok geçmiş olsun. Düşüğünüzden dokayı önce kadın doğuma gidin. O gerek görürse Ürolojiye yönlendirme yapıyor zaten
rumkaya Merve_3300 kadın doğumdaydım hep kaç haftadır hiç aklıma gelmedi o an keşke tahlil isteseydim sağol canım 🙏🏻
rumkaya ekacmaz zaten daha yeni kadın doğumdaydım kürtaj sonrası kontrol için o an enfeksiyonu söylemek hiç aklıma gelmedi şimdi kanamam bitmeye başlayınca baktım akıntım sarı geliyor ilerlemeden gideyim
ekacmaz rumkaya kontrol sürecinde iseniz kadın doğum hekimide tedavi eder sizi. Bir daha ürolojiye muayene ödemesi yapmanıza gerek kalmaz. Kadın doğumda tedavi ediyor
rumkaya Merve_3300 bende üroloji erkeklere özel bir bölüm sanıyordum kadınların gittiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum ☺️
G-k rumkaya amaç sadexe enfeksşyona bakmak içinse sağlık ocağına da gidebilirsiniz. Var ise aile hekimi de tedavi başlatır.