bebetomveben_ Arkadaşlar merhaba bilkentte detaylı ultrason yaptıranlar bilgi verebilir mi nasıl kaç dk sürüyo fotoğraf veriyorlar mı renkli mi eş alınıyor mu vs bazıları memnun bazıları değil anlamadım
Selimhan bebetomveben_ tamamen şansınıza kaldığı için iyi olanlarda var kötü olanlarda eşinizi koridora dahi almıyolar bırakın içeri almayı bana radyolog denk geldi 3 dk dahi sürmedi rahim ağzı kısalığım var bakar mısınız dediğimde ölçtüğü değere göre sen nasıl duruyosun hala doğurmadığına şükret bide böyle ortada mı geziyosun gibi laflarda ettiği için benim için rezaletti ki hakkımda hiç helal değil beni strese soktuğu için bu arada rapora öyle bi döktürmüş ki üç dk da hepsimi nasıl gördü onuda anlamadım iyisi denk gelir umarım size
Yaswinn Eş alınmıyor, renkli fotoğraf zaten yok ama siyah beyaz fotoğraf veriliyor. Benim bebeğimde hiçbi sorun olmadığı için ve doktor her yerini görebildiği için kısa sürdü 10 dk bile sürmedi
bebetomveben_ Yaswinn iyi ilgileniyolar mı peki hani sorularına falan cevap verdiler mi bu arada maşallah sağlıkla kucağınıza alın 🥰
Hzltpl Ben yaptırdım 15 dk falan sürdü eşleri radyolojinin kapısına bile almıyorlar dışarda bekliyorlar resim Beril’di ama renkli değildi normal ultrason kâğıdı
bebetomveben_ Selimhan aa gerçekten mi çok üzüldüm sizin adınıza Allahım iyilerle karşılaştırsın keşke şikayet etseydiniz o nasıl bi konuşma ya
Selimhan bebetomveben_ olabilir durum o kadar da kötü olabilirdi ama o söyleyiş uslubu çok kötüydü raporda yazan onun ismimi emin olamadığım için şikayette bulanamadım o an o şokla yaka kartına bakmak aklıma gelmedi ama kesinlikle hakkım helal değil hamile halimle ilk kez birine beddua ettim o kadar tramvatikti benim için dilerim iyisi denk gelir yada imkanınız varsa özele gidin derim
bebetomveben_ Selimhan anlıyorum sizin hakkınız onda olsun şu dönemde en hassas olduğumuz dönemde insan biraz hassasiyet bekliyo aslında en iyi onların anlamısı lazım bizi neyse atlatmışsınız en azından darısı bana gidip göreceğim