bluemom24 Kızlar bebişleriniz bu haftalarda kaç gramdı 22de gittik 407 ydi biraz zayıf geldi, 23te tekrar gideceğim 🫶🏻 ve boyları ne kadardı
Ozgemlym bluemom24 23 hafta 590 gr dı canım ama toparlar merak etme sen beslenmene dikkat et sağlıkla gelsin. Son haftalarda hızlı alıyorlar. Bide yapısal 😊
bluemom24 Deletedmom_297 normal dedi sende minyonsun dedi ama bilmiyorum kilo aldıran şeyler yemeye çalışıyorum bi haftadır
pozitifanne06 bluemom24 520 Gr 28 cm ölçtü seninkiyle de bir hafta kadar fark var alır kilo merak etme ☺️
Nur81 Benim detaylıda 21.haftanın sonunda 413 gramdı bakalım yarın gideceğim kaç olmuş ama haftasına uygundu
bluemom24 Nur81 benimde aynı o zamn 21i ne sonlarıyla uyumlu gidiyor zaten ultrasonda 5 gün geriden geliyor baştan beri
anonim51 bluemom24 19 haftalıkken gitmiştim 320 gramdı hafta içi gitcem şuan 22+2 günlük olduk bakalım kaç gramız
Ozgemlym bluemom24 6 yaşına girecek kızımın hala merdiven inerken elini tutma çabasındayım düşerse diye öyle birşey🥰
bluemom24 Minnies benim 18de 200 gramdı canım bilmiyorum bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyelim inşallah toparlarlar
mavi123_ bluemom24 25te gittiğimde 808 grm dı. Boyuda 33 dü sanırım. Önemli olan sağlıklı olması kiloya çok takmayın ve bunun için sürekli ultrasona giremyin. Benim ilk bebeğim 2900 grm la doğdu herkes çok küçük diyordu ama doğumdan sonra maşallah çok güzel gelişti ve şimdi kendi yaşıtlarından daha iri yarı
bluemom24 mavi123_ ayda 1 kere gidiyorum normalde özel olduğu için 10 gün içinde kontrole gel dedi ona gideceğim evet onemli değil ama boyuna da 21 cm dedi tedirgin oldum bi