esmaa535353 EsoMom_ bende bugün 33+2 bu gece doktor kontrolüm var acaba banada sezeryan günu verirmi bende heyecanla bekliyorum 3 sezeryanim + plesenta akreta var
demirrleydi_ EsoMom_ ayy bende öyle bir takım elbise tarzı takım almışım gidip gelip bakıyorum Allah’ım ne kadar güzel diye kızımı hazırlayana kadar dualar okuyorum nazarım değmesin diye
EsoMom_ demirrleydi_ vallla ya yıkadıkça bakasım geliyor hep ve ölüyorum kendimi kaybediyorum sankiiii🥰🥰🥰
Hgknf-223 EsoMom_ 34+0 ım doktor daha doğum Hakkında bişey demedi haftaya randevum var belki o zaman söyler. Uygulamaya göre 24 kasım görünüyor sezeryan olursa daha erkende olabilir🥹aşırı heyecan basıyo artık
esmaa535353 EsoMom_ birazdan doktor randovime gidicem riskli gebeyim bakalım ne dicek dualarınıza talibim plesenta akreata teshisim var 😔
Gizmmis EsoMom_ ay evet geçmez daha senin de minimum 25 günün var valla bugün doktor 25 Kasım dedi abooo daha 42 gün var dedim artık gün geçmez 😶
Burcak61 EsoMom_ yiyorum bütün tuşlara basmış durumdayım kuruyemiş süt yoğurt muz kefir doktor normalde daha düşük olması gerekirdi dedi seninki yine iyi büyüdü dedi doğursam da rahatlasam
Gulbahcesi_ EsoMom_ hahaha valla öyle 35.haftada gittiğimizde boyu 49 cm kilosu 2700 dü normal mi sence ? Az mı yada
mrvbsr @EsoMom_ bugün muayenem vardı valla 40 haftayı beklemeye niyeti yok kızımın yolda geliyor 15 20 güne doğum olur dedi doktor. 1 cm açıklığım varmış☺️