coskunova şu anda 11+4üz cok merak ediyorum sanki günler geçmiyor cuma günğ kontrole gideceğim acaba öğrenebilirmitim
kubos_ coskunova bana 16.dan aşağı söyleyemem kesin bişey demişti sonra randevu bulamadım falan derken 18.de kesin olarak erkek olduğunu öğrenmiştim
gulceey coskunova 11+6 da öğrendim 20. Haftadayım değişmedi ☺️ özel hastane olduğu için sanırım baya erken görebildi. Heyecanınızı anlayabiliyorum ama muhtemelen kendini gösterirse belki bu gittiğinizde yada bir sonrakinde söyleyebilir 🥰 bizim ki açmıştı heryerini görünüyordu 🥹
Havin49_ coskunova oğlumda 20 haftalık öğrendim şuan 17+4 haftalık gebeyim doktorum 14 haftalıkken yüzde yüz erkek dedi
eni67 Evet bu haftalar zaman cidden geçmiyor ya biz 12 haftada tahmini olarak söyledi doktorum 10 günde bir kontrolüm var benim ve doktor ozaman da aynı tahminde bulundu şuan 18 olduk hala ne demiyor doktorum tahmini ama hep aynı cinsiyeti söylediler
coskunova eni67 gercektende hiç gecmıyor sankı hep yerınde sayıyormus gıbı cınsıyetı öğrensek birseylerede başlayacagız sabırsızlanıyoruz ondan oluyo😀
Nrbn0105 coskunova benim de bugün tam 11+4 yarın gideceğim doktora söyler mi diye çok merak ediyorum, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🌸😍
0Berfin0 coskunova 12. Haftada görüyorum dedi söylemsini istemedim daha erken yanılma payı olur diye 16. Hafta da kesin şekilde öğrendim