hilale6161 Kızlar 38 haftalık hamileyim dogumumu cam ve sakurada yapacağım bı aksilik çıkmazsa şimdilik herşey normal doğumu gösteriyor. Benimle aynı olup o hastanede doğum yapacak olanlar var mı belki konuşur birazda olsa doğum korkularımızi yeneriz 😌
Busranur_mnts hilale6161 22 haftadayım cuma detaylıya gidicem çam sakuraya doğum da orda olur gibi özeller çok pahalı gebe okuluna gittin mi
Gizemt5 hilale6161 bende 23+2yim kontrollerde hep oraya gittim doğum için de öyle düşünüyorum inşallah güzel insanlara denk geliriz 🌸
Busranur_mnts cylnboran04 ben de arnavutköydeyim canım ama çam sakura daha iyi geliyor hamgi doktora gidiyosun
Busranur_mnts hilale6161 evet canım infertilite takibim de çam sakurada oldu çok memnunum diyemem ama benim için kötü.bi olay da olmadı doktorlar değişiyo artık kime denk gelirse 9 ve 17. Haftada çam sakuraya gittim buket Tuğba doktora randevu aldım ikisinde de iyiydi detaylı için de ışıl doktora aldım cuma gidicem artık bakalım gebe okuluna da kayıt olmayı düşünüyorum doğumhaneyi falan gezdiriyorlarmış önden görmüş olurum diye düşündüm
Busranur_mnts Gizemt5 detaylı yaptırdınız mı ben 22+2 cuma gününe ışıl doktora aldım gebe polde doktor ekranını gösteriyordu resim çekmeme izin veriyordu detaylıda da öyle olur inşalalh
MuallaS Busranur_mnts randevuya gittiğinizde ebeye söyleyin salı ve perşembe günleri doğumhane ziyareti oluyor günü yanlış hatırlamıyorsam, ziyaret için gebe okuluna gitmiş olmanız gerekmiyor💕
Gizemt5 Busranur_mnts evet yaptırdım ama çam sakurada bulamadığım için Cerrahpaşa da yaptırdım o yüzden 🌸
Busranur_mnts MuallaS yaa teşekkür ederim daha 22 haftadayım biraz erken gibi gebe okulu için de çok ağrırlaşmadan da gitmek istiyorum 2 vesait bana çam sakura randevuları eşimin vardiyasına göre denk getiriyorum ama gebe okulu falan denk gelmeyebilir
MuallaS Busranur_mnts ziyaret için 30 dan sonra yapıyorlar ama tabi siz gittiğinizde yine de sorun belki gösterirler🥰
MuallaS Busranur_mnts gebe okuluna instagram üzerinden başvuru yapıyorsunuz, çamvesakuragebeokulu yazın çıkıyor sayfası ben ordan kayıt olmuştum o şekilde yönlendirmişlerdi💕