minikanne98 33+2 gebeyim. Gebelik şekeri çıktı diyet + insülin tedavisine başladık. Bir hafta hastanede yattım. Ne yaparsam yapayım şekerim düsmüyor. Harfiyen uydum diyete. Doktorlar kızıyoe diyete yumuyorsun diye ne yapacagımı şaşırdım. Moralim fena bozuldu. Bu durumda olan var mı?
Piraye2025 minikanne98 benimde gebelik şekerim çıktı 26. Haftadan beri diyet yapıyorum. Kaclarda şekeriniz? Benim de günlük oynuyor.
Deletedmom_297 minikanne98 diyetle düşmesi lazım diywtinizde buğday ekmeği kepekli ekmek falan varsa çıkarın onlar şeker düşürmez gerekirse insülün dozunuz artar
Kubrakopuz53 minikanne98 çok yüksek çıkmış canım sadece diyet çıkartmıyor şekeri uykusuzluk streste çok etkiliyor rabbim şifa versin benimde düşmüyor taktıkça daha çok çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım hangi doktor yatış verdi
minikanne98 _Nohut_ beyaz diyet peynir sabahları salatalık bir dilim tam buğday ekmeği. Öglen sadece protein alıyorum köfte et fırında pişiyor. Akşam da yemeğe göre değişiyor ama makarna pirinç pilavı asla almıyorum. ara ögünlerde ya meyve ( elma) + yoğurt ya da yoğurt + ciğ fındık ya da ceviz
_Nohut_ minikanne98 Ekmegi bırakmayı dene protein ekmekleri var onları dene bende vardı gebelik şekeri ve tam bugdayda olsa etkiliyordu.
Kubrakopuz53 minikanne98 çıkmayanların şeker hastalığı yoktur yani onu ye bunu yeme demesi çok kolay uzaktan hadi yemiyoruz diyelim yine çıkıyor her insanın şeker diyeti kendine özgü geçen sütlaç yedim çıkmadı yani bazen aynı kahvaltıyı yapıyorum farklı sonuçlar alıyorum çözemedim bu şeker olayını bide ben alışmışım iki öğünle günü kapatmaya baya zorlanıyorum kefirin çok faydasını gördüm ama dengeliyor dene istersen 160ları bazen 180leri gördüğüm oldu 🫠🤦🏻♀️
mini575_ 31 + 3 deyim iki aydir insülin ,diyet Dr mutlaka yürüyüş yap dedi yapmaya çalışıyorum hiç cikamasam evde yürüyüş yapıyorum şekeri ölçüyorum tokluk genelde size tavsiyem ekmek hiç yemeyin meyve elma mesela yarım dilim sitres de cikariyo
minikanne98 Kubrakopuz53 bende bunu anlamıyorum bakıyorum kahvaltıda reçel yemiş 110 geliyor tokluk şekeri benim onsuz 120