Nurse8 Multivitamin demir ve magnezyum kullanıyordum 1 ay kullandım aşırı kaşıntı ve karaciğer enzimlerimi yükseltti kestim vitaminleri 1 aydır kullanmıyorum bebeğin gelişimi için sıkıntı olur mu
Ayseguls_baby Nurse8 demir ve d vitamini çok önemli doktorum her seferinde kullanıyorsun değil mi diye soruyor. Prof. Hüseyin cengizi takip ediyorum o da diyor demir çok önemli biz doğumda kansız hasta istemiyoruz diye
Fatma_furkan1996 Nurse8 canım demir kalsiyum çinko bunlar çok önemli çünkü zaten kullandığın bütün herşeyi bebeğin alıyor şahsen ben çok vitaminsiz bir insanım onlarla ayakta duruyorum istersen doktorunla görüşüp markasını değişir Ocean kullanıyorum ben
Ruruu Nurse8 ozellikle demir cok onemli 30 haftalikken gittigimde doktorum demiri gunde 2ye cikarmami soyledi o kadar onemli. D vitamini de onemli. Kalsiyum icin her gun sut ve yogurt tuketin
Nurse8 Doktorum kes dedi kullanma kendini toparlasın karaciğerlerin kontrolünü yaptırmadım yarın yaptıracağım tekrar farklı markayla başlayayım o zaman bu 1 aylık süreç arasındaki fark kapanır o zaman