Olacakolcak26 Kızlar görseli aşşagı ekleyeceğim adet biteli 4 gün oldu ben hemen başladım çünkü döngüm kısa dün testim silikti pile doğru gidiyordu bugün silik ama c de silik testi tekrarlyımmı bozuk mu yada ben yumurtladım mı
Olacakolcak26 Panikkedi 8. Gün olmuş oluyor adet ile bilekte yumurtlama Bencede olmadı ama sizce test bozuk olabilir mi çizgisi de bi garip çünkü
Panikkedi Olacakolcak26 daha çok erken canım adet bittikten sonra 1 hafta falan geçiyor olması lazım sen yapmaya devam et her gün sabah ikinci idrarla sıvı alımını keserek yap herkesin yumurtlaması farklı ama ortalama 10 gün civarı yumurtlarsın büyük ihtimalle
Olacakolcak26 Panikkedi anladım canım yani yumurtlama kaçmadı demi ki dün olsa bile ilişki yaşadık dün gün aşırı devam ediyoruz testler yanlış çıkarırsa ihimtlaina karşı bide ben düşük yaptım 4.5 5 ay önce ondan kaynaklı aldım testi
Edmr97 Panikkedi benim 23 ncü gün yumurtlamadim neden acaba bı koyulaşıp bı siliklesiyor anlamadım bende
Panikkedi Olacakolcak26 yok canım bu kadar kısa sürede yumurtlama olmaz testin güzel sen devam et yapmaya
Panikkedi Panikkedi ortalama 1 haftaya koyulaşma görürsün zaten anlarsın iki çizgisi de koyu olacak aynı renkte
Olacakolcak26 Panikkedi ay canım yazdığın için teşekkür ederim anlamıyorum ilk defa kullanıyorum aydınlattın beni düşükten sonrs birdaha hiç kalmayacak gibi korkuyorum
Panikkedi Olacakolcak26 kalırsın allahın izniyle canım sakin ol stres yapma sen beni etiketle bakrım buraya girince
Olacakolcak26 Panikkedi yumurtlama olmayacak diye korkuyorum ya ne zamana koyulaşır diyetteyim sağlıklı besleniyorum düşük kalori almak yumrutlamayş engellermiş bi yerde okudum ama diğerinde aynı şekilde beslenip hamile kalmıştım
Panikkedi Olacakolcak26 koyulaşma var canım devam et yapmaya daha erken birkaç günü bulur yumurtlaman
gizem6 Olacakolcak26 Yok daha olmamış benim 4ekimde bitti bu 11-13-14 arasıydı 11i de 13üde değerlendirdim koyu çizgi olması lazım birazdan yine bakıcam ya pikti ya da bugün pik olucak 11deki baya koyulaşmaya başlamıştı. Herkesin bir değil tabi ama en net iki koyu renk gördüğünüz gün çatlamış oluyor ve o gün belli ediyor hafif beyaz akıntıyla