anneadayi123123 Gül yamanda normal doğum yapmış olanlar var mı memnun musunuz acaba Google haritalarda bı yorum gördüm son haftalarda yazılmış o yüzden biraz endişelendim doğumda tavrı nasıl aceleci mi sakinleştirici mi yorum yapar mısınız?
visnelicheescake anneadayi123123 Hayor tam aksine çok iyi ve kibar naif bir doktor ben kendisi ve hastane ekibinden çok memnun kaldım 2023 de doğum yaptım .
anneadayi123123 visnelicheescake muayeneleri biraz hızlı oluyor doğumda da öyle olur mu diye yorumda da öyle görünce merak ettim
visnelicheescake anneadayi123123 Vallahi benim muayenelerim hiç hızlı geçmedi kadın işinde profesyonel olduğu için oyalanmayı pek sevmiyor herhalde ben herhangi bir memnuniyetsizliğim yok. Hayır canım doğum normal akışında ilerliyor.
anneadayi123123 visnelicheescake sancı çekilen yer dogumhane falan düzgün müydü sizce herkes bir arada sancı çekiyor falan yazılmış hatta sancı çekilen yerle dogumhane aynı yer yazılmış bir de kordon geç kesiliyor değil mi ve de plasenta alınabiliyor mu istenirse bilginiz varsa
visnelicheescake anneadayi123123 Canım şimdi şöyle söyleyeyim ben bebeğimin nabzı yavaşladığı için sezaryen oldum yine memnundum doktorumdan ekibinden kesinlikle ama herkesin bir arada sancı çektiği falan yok kesinlikle sancı odası ayrı oluyor doğumhanenin içinde kordonun geç kesilmesi ya da plan sentanın verilmesi konusunda bilgim yok ben sezeryan olduğum için ama ben yine de sezeryan olduğum halde kesinlikle hem doktordan hem de ekibinden Çok memnun kalmıştım.
visnelicheescake anneadayi123123 sağ ol canım Allah razı olsun 3 yaşına girecek 😍 şimdi ikinciye gebeyim tekrar Gül hanım’a gideceğim memnun kalmazsam emin olun ki gitmezdim.