Ceydaaaaaaaaaa -Papatya33 2 güne bir testini yenile eğer koyulaşma olursa kan verirsin canım adetin gecikti mi peki?
Ceydaaaaaaaaaa -Papatya33 dediğim gibi 2 güne bir tekrarla testini koyulaşma görünce kan ver canım hayırlı olsun şimdiden 🫶🏻
senemyetis Kızlar lütfen banada bakar mısınız mayısta kürtaj temmuzda kimyasal gebelik kaybım var ilk idrarla nimo erken gebelik testi yaptım son adet 16 eylül
mutlumoomm Sssss1 yalancı çizgi hep aynısı oluyor artımedde üç tane aldığım için üçünü de kullanmıştım üçü de yalancı pozitifi verdi prodoctorla öğrendim hamile olduğumu gecikmenin 8. Günü
Ceydaaaaaaaaaa mutlumoomm bende artımedin erken gebelik testi yalancı pozitif veriyor diye kaset testini yaptım anında 2. Çizgi pembe çıktı bende akşam kan vermeye gidicem bakalım
Ayse1239 Nesli1313 Bugün kan verdim 0.5 çıktı negatif. Ama hâlâ olmadı bakalım söktürücü de kullanmak istemiyorum ne zaman olursa artık
Ayse1239 Nesli1313 3.5 yaşında oğlum var kardeşi olsun istiyoruz nasip bakalım doğru zamanda hayırlı sağlıklı naaip etsin Rabbim