Cimcime30 Lavinyam06 ıgne şart degıl bıtanem kendılıgınden catlaması da güzel neyse günler de degerlendırılmıs sperm 72 saat yaşıyor zaten Rabbım verdı mı tek ılıskı de verıyor
Lavinyam06 Cimcime30 çatladı mı bilmiyoruz ki belki de daha yeni çatlayacak yani yarın artık doktorda belli olur baksana koyulaşma var gibi son testlerde
Cimcime30 Lavinyam06 yarın doktora gıt bakalım ama bnm 20 mm sonrası pık çıkmıştı hanı şöyle düşün eğer catlamadıgsa dıye pık çıkması lazımdı
Lavinyam06 Cimcime30 hiç pik de çıkmadı bende ya anlamadım ki test ve kontrol çizgisi aynı değildi hiç
Dorothy Lavinyam06 yumurtlama yakinda olacak demek bu. Yumurtayi catlatacak hormunun artmis. 48 saat icinde olacak. Birkac gun onceden iliski olduysa kiz olma ihtimali daha cok. Bugunden itibaren iliski olursa erkek. Kolay gelsin 😁
Cimcime30 Lavinyam06 Bnde gıttım geldım üçüncü günüm rahımde kalınlık gördü kanaman nasıl dedı normal ne az ne çok dedım yapısıklık olabılır hsg cekelım dıyor Bnde ıstemıyorum kalsın bu ay da denıcem olmazsa kalın çıkarsa cekerız dedım
Lavinyam06 Cimcime30 yaaa yapışıklık neyden olabilir kürtaj mı geçirdin sen ? Benim yumurta 25 mm ve bozulmaya gerginleşmeye başlamış hatta şuan çatlıyor dedi
Lavinyam06 Dorothy teşekkür ederim canım gittim de doktora 25 mm ölçtü yumurtayı bozulmuş şekli gerginleşmiş şuan çatlıyor olabilir dedi Hayırlısı inşallah sağlıklı olsun da 🤣
Cimcime30 Lavinyam06 üçüncü gunumdeyım endemıtyum kalın çıktı ınce olur ya normalde ıhtımal düşünüyor ıste