Havin49_ Aydan95 bişey olmaz bende burun kanalım dar nefes darlığı ve astım kullanıyorum çok sıkıştığımda onun dışında da mecburi astım ilaçlarımı kullanıyorum
badeninkardesi Aydan95 ben 6 aylık hamileyim devamlı burun spreyi kullanırım sakin olun korkcak bişey yok😀
Mucize0 badeninkardesi Doktorum iliadin yazdı korktum doktor yazmasina rağmen valla ama kullanan sizin gibi çok insan varmış . Sizinki iliadin mi
Silaaaamom2025 Aydan95 bende kullandım hamileliğin ilk zamanları burun çok tıkanıyor çünkü bilmiyordum hamile olduğumu bişey olmamıştır diye düşünüyorum doğum yakın bakalım
kyn52 Aydan95 25 haftalık hamileyim burun spreyi bağımlısıyım hala daha kullanıyorum çünkü nefes alamıyorum bebek de bir sorun yok allaha şükür inşallah da olmaz kullanmasam nefes alamıyorum çünkü
Mucize0 SenaEf Benimde doktorum bugün kullanabilirsin dedi. İliadin diye burun spreyi yazdı sizinkide mi bu ?
kyn52 Mucize0 evet bende iladin kullanıyorum normalde sadece geceleri sıkıyodum ama grip oldum daha fazla tıkanıyor 3 kez falan sıkıyorum nefes alamamak çok kötü
Mucize0 kyn52 Evet ama çok korkuyorum bazı kişiler kullanılmamalı diyor içim asla rahat etmiyor korkudan
kyn52 Mucize0 yani size kalmış bir durum evet çoğu doktor yazmıyor önermiyor ama ben nefes alamayınca daha stres oluyorum ve bebeği daha çok etkilediğini düşünüyorum hamilelikten öncede kullanırdım hamileliktede kullanıyorum umarım tabi bir şey olmaz
Aysgl_1925 Aydan95 ben antidepresan kullanıyordum öğrendiğimde bir ay içmişim.. gebeliğin ilk aylarından anneden bebeğe çok geçiş olmuyor. Onun için korkmanıza gerek yok. Herkes neredeyse bir ay ve üzeriyken gebeliğini öğreniyor