eroj 9 ay boyunca ne olduğunu bilememek doktorların emin olamaması derken,doğum günü geldi yarın sezeryan günüm acaba miniğimiz’in cinsiyeti ne tabi herşeyden önce sağlıklı olsun.Farketmez ama bizede sürpriz olucak ailece 🥹🙏
Nslsh-989 eroj eroj siz mi istemediniz öğrenmeyi yoksa doktorlar mı emin olamadı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
eroj cylnboran04 2. Gebeliğim sabır demeyelim çünkü başından beri 50 sefer sordum kız mı erkek mi diye 2 hafta önce bile hem kız denildi 1 hafta ara ile erkek denildi doktorlar emin olamadı 😊
eroj Nslsh-989 teşekkür ederim ,doktorlar emin olamadı hem kız diyen oldu hem erkek diyen oldu sona dogru bile heö kız hem erkek denildi beklemedeyiz 🥹😊
eroj Asenassmom aşkım cok istedim ama eşim pej sıcak bakmadı devlette de yapılmıyor zaten bizede sürpriz olucak işte 😃
Nslsh-989 Asenassmom benim de eşim dayanmazdı 😂 ki dayanamadı cinsiyet partisi olmadan kendisi öğrendi
eroj Nslsh-989 1 oğlum var zaten kız olsun isterim ailede uzun zamandır kız cocuk yok şuan bile el üstünde tutuyorlar kız olsa şunu yaparız sen için diye vaatler veriyorlar 😂ama bana farketmez 😊
momof3 eroj Ne güzelll sürpriz olması da çok hoş bence 😍 Sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz İnşallah ☺️ Çok heyecanlı olmalıııı
Hizliveofkeli Çok ilginç gerçekten. 35.haftadayım geçen hafta doktoruma hocam testisleri aşağı inmiş mi diye sordum baktı evet inmiş dedi. Bu kadar ayrıntılı görebiliyorlarken nasıl hala kız erkek bilemiyorlar anlamadım.
eroj Hizliveofkeli inanın bende bilmiyorum bacakları kapalı denildi göstermiyor anlaşılan kız ise bile kordon ile karıştırılıyor olabilir
0Berfin0 Hizliveofkeli testisleri aşağıya inmiş mi ne demek öyle olunca ne oluyor bu bilgi bende yok merak ettim
0Berfin0 eroj ayyyy şimdi bize de süpriz olacak sağlıkla gelsin inşallah 🌸 bize de söyleyin bak merak ederim 😂