Bende ikinciye hamileyim henüz cinsiyeti bilmiyoruz 14 haftalık olmak üzere eşim öncelikle sağlık diyor sonra kızımız olsa bir tane de yeterli 1 kız 1 oğlum olsun başka da istemiyorum diyor şuan herşey kız gösteriyor belirtiler herşey ama belki de erkek olur hiç bilmiyorum gurbette tekim eşim asker olduğu için ama mesleği bıraktı ve yaşadığımız yerde kaldık memlekete geldim hava değişikliği için ve burda kardeşimin oğlu var ve tek çocuk olduğu için paylaşmayı bilmiyor ve çocuklarla oyun oynamayı bilmiyor oğlum 1.5 yaşında yeğenimde 3 e girmek üzere oğlum çok arkadaşçıl ama yeğenim böyle olduğu için anlaşamıyorlar yeğenimin itme huyu ve paylaşmama huyu olduğu için kavga ediyorlar oğlumu öyle görünce çok üzülüyorum bazen diyorum erkek kardeşi olsa bunları yaşamaz ona arkadaş olur yalnız da kalmaz şuan kızımız olsun istediğimiz için yanlış düşündüğümüzü farkettim bu yorumları görünce daha bir üzüldüm şans eseri girdim foruma ve başlık dikkatimi çekti çok üzüldüm bebeğini kaybedenlere ve bana bir ders oldu oğlum olursa da şükürler olsun üzmemem gerekiyor kendimi oğlum için bizim için rabbim hayırlısı ne ise onu versin çok uzattım kızlar kusuruma bakmayın paylaşmak istedim bende