Guniiii Kızlar 3,4 gündür sabahları boğaz yanması ve burun tıkanıklığı ilə uyanıyorumki qrip değil , gün içinde hiç bişeyim yok. Böyle bişey yaşayan varmı?
Maya07 Guniiii sanmıyorum ilerleyen zamanlarda burun tıkanıklığı oluyor. Ama şöyle bişey de var mesela benim hamilelik belirtim kötü rüyalar görmem 😂 her şey olabilir
Bykessra Guniiii İşlk belirtilerde miydi hatırlamıyorum ama bende gece ve sabah burun tıkanıklığı yaşadım ilk iki ayda. Boğaz ağrısı halsizlik ateş öksürme gibi başka bişey yoktu ama bende. Ve çok saçma bazen korkunc bazen absürt rüyalar görüyordum 3. Aya yaklaşırken bitti hepsi
ebru30 belirti mi bilmiyorum ama ilk gebeligimde bunları yasadim. ama 3 aylık olmustuk ve hamileler icin özel spreylerden vermisti doktorum. burda bi kac kiside okudum ben gebelik belirtisi olarak bazı kisilerde burun tıkanıklıgı oluyomus. ama bogaz yanmasıyla birlikte bence sizin üsüttügünüzü gösteriyor. erken gebelik testi yapabilirsiniz yumurtlamanın üstünden gerekli zaman gectiyse
Guniiii adatuna boğazım her zaman ağrımıyo bir iki defa oldu ama nefes alamadığım için ağrıyo bence boğazım ağrı gibi de değil Ama burnum her sabah tıkalı hiç bişey de gelmiyo kalkıyom açılıyo