Sedaalcin Kızlar 9 Ekim de reglime 2 gün varken hamile olduğumu öğrendim kan verdim beta 22.63 çıktı doktorum beta takibi yapalım daha çok küçük sağlıklı bir gebelik mi diye bakalım dedi 2 gün sonra en az 2 katı artmalı dedi 2 gün sonra 11 Ekim de bir daha kan verdim aynı saatte 57.28 çıktı sonuç değerin iyi artmış 18 ekimde kese için gel dedi. Kese görünmesi için de değerin 1500 olması gerekiyormuş 18 ekime kadar değer 1500 olur mu sizce 3 4 kat artabilir mi yoksa hep 2 kat mı artar değerlerim iyi mi sizce panik haldeyim biraz
zeynepctk Sedaalcin 3-4 kat da artabilir benim ki 4er kat artarak çoğaldı. En az 2 katı artması gerekiyor ama 18inde kese için erken bence
Bir1kelebek Sedaalcin canım sakin ol ben burda okuduğum kadarıyla ilk beta artarken yavaş artıyor 2 katı falan sonra 100 lere çıktım mı 3-4 kat artıyor hızla artmaya başlıyor hormon hamilesin ge inşaAllah sağlıkla kabuşucan bebeğine. Bebeğini düşün be kafanı dağıtacak şeyler yap anın tadını çıkarrr😍
Sedaalcin [silindi] inşallah canım ya sürekli düşünüyorum kan ver demedi ama ben pazartesi aynı saatte bir daha vereceğim merak ediyorum
[silindi] Sedaalcin iyi düşün iyi olsun iki günde artış olduysa devam eder böyle merak etme içini ferah tut 🙃🦋
Sedaalcin zeynepctk inşallah benim de öyle artar canım bilmiyorum ki çağırdı o tarihte acaba gitmeden önce ki gün mü kan versem
Sedaalcin Bir1kelebek aslında öyle mutluyum ama erken öğrenmenin de bu kötü yanı varmış sürekli pimpirik yapıyorum inşallah hızlıca artar sağlıkla canım 🙏🥹
zeynepctk Sedaalcin ben hep doktorun dediği güne kadar 2 günde bir kan verip takip ediyordum merakımdan 🤭😃
kizinaasikanne Sedaalcin 15 ile öğrendim ikinci betam 38’di ve 1 hafta 10 gün kadar sonra keseyi gördü doktor. Yani merak etme artar 😊
Queenhera Bende çok erken öğrenmiştim hamile oldugumu, beta 8 ile daha reglime 4-5 gün varken ☺️ bende stres yapmıştım çok anlıyorum sizi, ama düzenli artacaktır içiniz rahat olsun. Zaman çabuk geçiyor benimki doğdu da 5 aylık oldu bile 🤭
Sedaalcin Queenhera yaa çok sevindim ne kadar güzel inşallah bana da sağlıkla kucağıma almak nasip olur 🥹🤍
senos15 Sedaalcin 9 da 57 ise 11 de 120 Olur 13 300 olur 15 600 17 1200 19 da 2400 olur kese için yeterli bence canım daha fazlada çıkabilir en z 2400 olması gerekiyor çünkü
Bburcuyavuzz O zamana kadar eğer sorun olmazsa baya artar kese görünebilir ama belki üst muayeneden görünmez ama alttan görünebilir