meridesign Kızlar bişey sorucam 38 haftalık oldum ama sanki bebek hiç gelmicekmiş gibi bende bir enerji patlaması var ki anlatamam aslında çok aşağıda dedi doktor ama bende mi bir gariplik var 😂
Karanfill meridesign evet doğum öncesi öyle oluyor. Bende bugun gece 1.30 da doğurdum ama öncesinde aşırı enerjiktim 😂
ozlem889 meridesign 38+4 deyim henüz bişey yok enerji de yok 🤣🤣🤣🤣🤣3. Hamileliğim kız bebek erken gelir derler ama bakalım
duduzeyy meridesign doğumdan kısa bi süre önce gelir o enerji 😅 ağrılar nefes darlığı vs hafifler daha iyi hissedersiniz ☺️ belli ki az kalmış doğumunuza
meridesign Karanfill ayyyy sağlıkla büyütün darısı başıma inşallah 🙏🏼🙏🏼😍 ama hiç hamile gibi değilim sanki öyle garip bir enerji kendi kendime diyorum bir de ee nasıl bu enerjiyle sancı gelcek su gelcek ki 😂😂 normal doğum mu sizin
Zeynep81 Bende 38. Haftaya gireceğim yarın ve çok merak ediyorum ne zaman geleceğini bu 2. Doğumum olacak hepimiz için en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah
meridesign duduzeyy inanılmaz kasık ağrım var sol kasıpğım özellikle ayakta durunca ama baskıdan hissediyorum çünkü şok aşağıda kafası bugün biraz bel ağrım oldu ama enerjim güzel yerinde 😂😂
ozlem889 meridesign bir anda oluyo aslında ya mesela benim ilk oğlum 40+0 da ikincisi 39+4 de geldi şu an tek şaşırdığım şey ikinci doğumda asla korku yoktu bunda korku var arayı açtım diye mi bilmiyorum
ozlem889 meridesign ay çok normal insan ilkte de hiç bişey bilmiyor aşırı heyecanlı oluyo o süreç sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah