Miniminia Merhaba anneler, 34. Haftada gebelik zehirlenmesinin belirtilerine benzer şeyler yaşamaya başladım. Günlük tansiyon ölçümü yapıyorum, yüksek seyrediyor. Daha önce yaşayan tecrübesi olan anneler başlarına neler geldi anlatabilir mi rica etsem 🙏🏻🌸
Mom__12 Miniminia bende de protein kaçağı çıktı tansiyonum sınırda seyrediyor 36. Haftayım doktorum takip et sadece dedi ve idrar yolu enfeksiyonundan dolayı protein kaçağı çıkmış olabilir dedi bekliyorum şuan sizde ne gibi belirtiler var
Mom__12 Miniminia bende de protein kaçağı çıktı tansiyonum sınırda seyrediyor 36. Haftayım doktorum takip et sadece dedi ve idrar yolu enfeksiyonundan dolayı protein kaçağı çıkmış olabilir dedi bekliyorum şuan sizde ne gibi belirtiler var
balbebek2226 Miniminia 32de tansiyonum tavan yaptı hiç düşüremedik sürekli yüksekti serumlar ilaçlar 35te dogum yaptım😕
Miniminia Mom__12 mide tarafında ağrı özellikle geceye doğru, kaburgaların batması tarzında. Protein bende de çıktı ona tekrar bakcaz dedi, bir haftalık tansiyon takibi verdi. Başımda ağrı gözlerde ağrı oluyor
Miniminia balbebek2226 tansiyon dışında başka bir belirti oldu mu canım? Benim ayak şişmesi var, bazen görmemde de gariplik oluyor. Bugün 36+0 oldum, doktor 1 gün 1 gündür elimizden geldiğince içeride tutalım dedi 😐