Mucizemyoldaaa_ Kızlar bebeğim 16 günlük emerken hırıltı çıkartıyor böyle horluyormuş gibi sizin bebeklerinizde de var mı? Normal mi? Uyurken veya uyanıkken yapmıyor emerken oluyor sadece. Burnu da açık serum fizyolojikle açmıştık dün.
beyzzsenturkkk Mucizemyoldaaa_ oda cok mu sıcak ya da rutubet var mı? nem dengesi nasıl? terletmemeye calısın benim kızımda 10 günlükken falan hırıltılı hasta olmustu cigerlere inmemişti ama müdahale etmistik evin havası bebeklerin nefesini tıkayabiliyor petegin üstüne bi kaba buz koyabilirsiniz ya da nemlendirici cihazınız varsa göğsü terlemişse teri üstünde kurumasın yanında ev süpürmeyin kıyafet asmayın bişey çırpmayın toz da aynı sekilde dolabiliyor cigerlere benim kızım bronsit olmustu 1 yasında artık epey kötülesmisti hırıltısını takip edin
gizemceliks Mucizemyoldaaa_ öncelikle sağlıkla ve sütüyle büyüsün minik 🌸 ilk oğlumda benzer durum olmuştu süt fazla geldiği zaman öyle hırıltılı sesler de çıkarabiliyorlarmış mideleri daha minnacık olduğu için :) reflü gibi ama tam değilde geçiyor bir süre sonra onlar memeye memede onlara alışınca korkma ama muayneue gittiğinde sor mutlaka doktoruna ❤
Mucizemyoldaaa_ beyzzsenturkkk geçmiş olsun. Valla oda sıcaklığı normal kombiyi yakıyoruz soğuk oluyor gece diye ama abartılı yanmıyor çamaşırı filan da kapalı balkonuma asıyorum orda hallediyorum onun için de kurutma makinesi aldım pazartesi elimde olur inşallah
squrriel Benim bebeğimde de vardı 2 haftalıkken falan doktorumuz burnunda biryeri söylemişti neresi hatırlamıyorum halen kıkırdak yapıda olduğu için bu ses çıkıyor normal demişti 2 hafta sonra geçti. Ancak siz emin olmak için doktora götürün derin ben
Mucizemyoldaaa_ squrriel 1 hafta olacak götüreli normal demişti o zaman göğsünü felan dinlemişti bir sorun yok demişti