MerveLeo Merve_3300 hayır cinsel anlamda problemimiz olmadı. 2. Çocuk istemeden oldu ve eşim hiç istememişti aldırma konusunda tartıştık ve boşanmaya gittiği için evliliği kurtarmak toparlamak adına söylediği şeylerden biriydi.
Merve_3300 yorgunannis Evet izliyorlar. Ama burda bakıyorum erkeklere herşeyi normal kılmaya çalışıyorlar yok alışkanlık yok o erkek felan ihtiyacını karısıyla giderebilir sonuçta. Kadın post acıyor kocaman eskort araştırmış ben yokken diye ee birsey olmaz sen yokmuşsun 1 gecelik vs. Vs. Buradaki kadınları anlamak çok zor. Başka kadınları çıplak izlemelerini normal karşilayabiliyorlar
bluemom24 Merve_3300 ay lütfen normalleştirmeyelim şöyle şeyleri insanlık nereye gidiyor ya 40 gün lohusa olacağız biz otursun beklesinler
bluemom24 Papatyaaam1 bende hamileyim ve risk yoktu serbestti ilişki gayet rahatttık yinede aranması canımı sıkıyor 🥺
Papatyaaam1 bluemom24 balım boşver hamilesin ve bence bunun tadını çıkart böyle şeylerle kendını strese sokma
Merve_3300 bluemom24 İnan buradaki kadınlar kadar erkekler kendini savunmuyor. Adama desen utanır yüzü kızarır hiç olmassa buradaki kadınlar yok kocanı 20 gün yalnız bırakma yok şöyle yapma böyle yapma erkekleri erkeklerden daha çok düşünüyorlar 😂😂😂😂
MerveLeo Merve_3300 çocuk haberinden sonra duygusal ve fiziksel ilişkimizi tamamen kesmiştik. Tıparlamak adına söylediği şeylerden biriydi. Flört edin tatile girin olumsuz cümleye başlamayın gibi
mrvcermeli Hiç birşey demeyin gormemezlikten gelin kıskandığınizi belli etmeyin kendi kendine bırakır benim eşimde öyleydi 8 yıl oldu smdi öyle bişey görmedim hiç yaparsa yapsın amaaann bisberin
Merve_3300 mrvcermeli boşmu verin abla sen kendin boşverdin diye niye öyle akıllar veriyorsun😂bu kıskanmak değil ayrıca eşini ne zaman kıskanırsın söyleyim mesela bi kadin eşine uzun uzun bakarsa bu kadın niyr bakıyor diue kiskanabilirsin. Eşin dışarıda başka insanlara sosyal medyada kadınlara en önemlisi çıplak vidolara çıplak kadın izlemesi diye bir hakkı yok bu kıskançlık bu yanlış ve midesizlik
danismaneda Sende aynısını ona yap, çaktırmadan görmesini sağlayarak sende izle. Ne yapıyorsun derse, senin yaptığını dersin…