Mavidunyamm aybalasmom neden bu kadar az ılerlıyor acılma? Sana yardımcı olam kimse var mı ? Ebe hemsıre vs
aybalasmom Mavidunyamm bilmiyorum neden yavaş ilerliyor hareket halindeyim sürekli 🤷♀️ yardımcı olmaktan kastın nedir mesela. Ebeler sürekli kalk yürü sancın gelirse çömel diyorlar başka bi şey demiyorlar. Yorgunluktan bitik haldeyim
Mavidunyamm aybalasmom pilates topu verdıler mi mesela. Yâda sırtına masaj yaptılar mı ? Perine masajı yaptılar mı ? Ozelde mısın devlette mi
aybalasmom Mavidunyamm pilates topu var, belime masaj ablam yapıyor onun dışında ebeler bi müdahale etmiyor. Devletteyim
aybalasmom Mavidunyamm adım atmaya mecalim kalmadı, yemek su da yasak. Odanın içinde zor yürüyorum ağrılarım çok var. Dua ediyorum bi an önce artsın da doğurayım diye. Pilates topundayım sadecd
dorugun_annesi1 aybalasmom Rabbim kolaylıkla sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah canımm💐haber bekliyoruzzz
Kubra_2646 Ben de ilk doğumumu şehir hastanesinde yaptım. Hiç açılmam yoktu suni verdiler. 11 saatin sonunda doğum yaptım bi saat daha gelmese sezeryana alacaklardı. Geçerken yorucu bi süreç . Boş duş almaya çalışın sıcak su çok iyi geliyor
Seymabyrm aybalasmom Çok yorulmuşsundur Rabbim dayanma gücü versin. Ne kadar daha bekleyecekler bayağıdır sancı çekiyosun çünkü açılmanda artmıyor galiba
aybalasmom Asfhjkkdk doğurdum çok şükür 13:45 de geldi cadı kızım çokkk yoruldum perişandım ama hallettim. İkimiz de sağlıklıyız çok şükür