Admsarzu Ay kızlar bugün hiç geçmedi baş ağrım ilaç da aldım ama bana mısın demiyor aşırı midem bulanıyor tam iyi olmuştum geri bozuldum 😂 benim gibi olan var mi 😆🤦🏻♀️
yasen1 Admsarzu dün açtım bende post aman ne cektım 2 gün bende başım gözüme mıdeme heryerıme vurdu 15+4 den selamlar oku üfle kendını😂💆♀️
ezgi3452 Admsarzu 15 haftaya girdiğim an iki gündür basım ağrıyor 🤭 Bugün geçti çok şükür geri gelecek diye ödüm kopuyor
bluemom24 Admsarzu tam 15. Haftada benimde oldu baş ağrım her akşam pis bir ağrı giriyordu çok bunalırsam parol aldım sonra geçti
Admsarzu yasen1 hadi beee aynıyım valla askım sağ gözüm felç oldu sabahtan beri geçiremedim başımın agrısını uyudum yine geçmedi 😆 midem de bulaniyor benimde kusmamak için çabalıyorum bugün bir bitseydi hayirlisiyla. 🙄💕
bluemom24 Admsarzu hiç bilmiyorum balım hormonlar bir şey sanırım uzun sürmüyor ama korkma soğuk suyla ayaklarını yıka camı aç hava al iyi gelir
Nibozog Admsarzu hiç ilaç içmedim yazmak istedim canım eksik yazmışım. Kesinlikle dene çok hızlı geçiriyor