semap_13 Kızlar aranızda çam sakuraya kontrole giden ve doğumu orda düşünen kimse var mı ya da daha önceden orda doğum yapmış kimse var mı görüşlerini çok merak ediyorum
cennetinhediyesi semap_13 ben orda yaptım hiç memnun kalmadım it gibi davranıyorlar sezeryan doğumum dikişlerim çok kötü
Zeynepenfal21 semap_13 alper türkoğluna muayene oldum çok kibar naifti sonraki 2 randevumuda ona aldım ama o yoktu bi kere bayan doktor vardı yerinde bilerek farklı erkek bi doktor bi muayene olduğunu bidaha bulamayabilirsin doğum için memnun olmayan bi akrabam vardı
sevacano semap_13 Ben de yarın Detaylı ultrasyon için randevu alıcam daha önce orda yaptıran var mı ? Memnun kalan yâda teşhisi yanlış koyarlar diye çok düşünüyorum ama özellerde çok pahalı :(
Mavideniz26 cennetinhediyesi hangi doktor ameliyatınızı yaptı. Bende gidiyorum oraya ama doğum yapma konusunda herkes şikayetçi ordan ve hep stajerlerin oldugunu söylüyorlar. Sizin süreç nasıl ilerledi biraz anlatabilir misiniz
cennetinhediyesi Mavideniz26 hangi doktorun girdiğini bile bilmiyorum benim riskli bi gebelikti bebeğimi kaybettim doğumdan 20 dk sonra hiç bir şekilde müdahale edilmedi ihmal de vardı iki tane genç bi doktor stajiyerdi büyük ihtimale yani ben memnun değilim yinede siz bilirsiniz ben o hastaneyi sevmiyorum kadın doğum bölümünü
svlyhn Orda eski çalışmış biri olarak söylüyorum berbat ötesi hayvan gibi davranıyorlar kesinlikle sancınız geldimi yanınızda kimse bulunmuyor doktorlar itici bir şekilde azarlıyor çok elzem bir durum olmayana kadar da sezeryana almıyorlar tavsiye etmem
Mavideniz26 svlyhn siz ne iş yapıyordunuz orada. Doğru dedikleriniz orda yapanlar hepsi öyle söylüyor zaten kaç bebeğin kolunu yerinden çıkardklar çok duyduk. Sezeryan konusunda da insan güvenemiyor ki
semap_13 svlyhn sezeryan odaları hep iki kişilik mi oluyor peki ya da normal doğum odaları tek kişilik mi oluyor nasıl oluyor yani
Mavideniz26 Zeynoooom muayene olarak kötü değiller gittiğim doktor güzel bakıyor ama doğum konusunda insan tereddütte
Mavideniz26 cennetinhediyesi çok şikayet var doğum konusunda o yüzden yapmam orda özelde olacam güvenemem öyle
semap_13 sevacano ben de 30 Ekim de gidicem detaylı ultrasona yarın nasıl geçti diye bilgi verir misin
Mavideniz26 sevacano ben yaptım iki gün önce çok ilgilendi doktor bir saat boyunca baktı herşeyini söyledi fotografını e nabıza atı raporla beraber
aaleynaa semap_13 merhaba ben ilk kontrole oraya gitmiştim fakat pek memnun kalmadım muayene sırasında eşiniz yanınızda olamıyor erkeklerin girmesi yasak ve çalışanlar bana çok ilgisiz gelmişti
sevacano aaleynaa Devlet hastaneleri maalesef baba adayını almıyor ama benim için önmeli detaylı ultrasyonları nasıl bazıları yanlış sonuçlar görüyorlar endişem bu konuda .Sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻