babymom2026 14+3 haftalığım az önce lavaboya gitmiştim neyse kalktım karnıma dokunayım dedim ayaktaydım ama karnımın sol tarafında bir titreşim hissettim acaba dedim hereket mi etti heyecanlandım olabilir miii 😍😍
visnelicheescake babymom2026 Ben 12 haftanın sonundan beri hissediyorum böyle ara sıra nadir de olsa şuan 15+2 olduk ikinci gebelik ise mümkün ama ilkte geç oluyor.
umynurr babymom2026 ikinci gebelikse 15 haftada hissedilir ama ilk gebelik ise 17 oda cok nadir ve bagirsak harketi gbidir oyle cok hisedilmez ilk gebelikte 19 22 haftalarda tam hissedilir cnm
Nadiyecelik_1 babymom2026 ben 13. Haftada hissetmiştim göbek deliğimin hemen iki parmak altında iki defa sanki birşey kaymış gibiydi çok garipti şuan 16+5 iki gündürde karnımda baloncuk patlıyor içerden birşey beni gıdıklıyomuş gibii🥹🥹
babymom2026 visnelicheescake yok ilk benim ikinci değil ben yanılmış olabilirim bilmiyorum sordum işte napayım heyecandan
visnelicheescake babymom2026 olabilir cnm bağırsak hareketlerindir daha henüz çok ufak ve ilk olduğu için 🥹
babymom2026 visnelicheescake bağırsaklarım normalde de çok hareketli olduğu icin degildi ya eminim aslinda ama 🥹 hem ufak değil kız öyle çok yakında cinsiyeti öğrencez nasipse ☺️
visnelicheescake babymom2026 Tabiki de değil bebeğim ama ilk gebelik için hareket haftası ufak olduğu için demek istedim ay çok heyecanlı bende öğreneceğim yakinda
babymom2026 visnelicheescake ayın 21ini getiremiyorum catlıycam inanki ya 😂 kız hissediyoruuuummm ama hayırlısı bakalım 😍
visnelicheescake babymom2026 Bakalım nasip artık aşkım bende 24′ü 😍😍😍 bende hep kız hissediyorum ama şu son usg fotomdan sonra erkek düşündüm sjjssj bir kızım var .
babymom2026 visnelicheescake Bende son usg de 11+5tim uşağım da ters durmuş koluyla yüzünü kapatmış 😂
Mavideniz26 babymom2026 bagırsak hareketleriyle karıştırıyor insan ama genelde kilonuza baglı, zayıfsanız daha erken hissetmeniz normaldir
Mavideniz26 babymom2026 olabilir öyleyse. Mesela ben 17 hafta hissetim resmen vurdugunu hissetim yani ondan öncesi hiç hissetmemiştim böyle hane kelebek gibi birşey hisseder falan derler ama öyle birşey olmadı benim direk kapı çalar gibi yaptı😂
umynurr babymom2026 evet ama doktor demisti bagirsak harketlerini bebek sanabilirsiniz ama ilk gebelik 15 sonu 16 nadir hissdilir oda bi defa hissedrsn bskda hissdilmez cnm rabbim hemen nasip etsin okdr guzel bi duyguki tekmelerini hissetmek balik gibi ordan oraya gidip gelmek🌸🫀