Bydn Annecikler , sonlara doğru yaklaştım artık. 35. Haftaya girdik Allah'ın izni ile. Bağlı olduğum bölgedeki devlet hastanesindeki doktor sabit olmadığı için 182 tarafından bilgilendirildim başka bir hastanede doğum yapmak zorundaymışım. Şuanlik sabit doktorum yok. Özel yüzyıl hastanesine gittim bi kaç defa fakat muayene paraları bizim gibi dar gelirli ailelere çok ağır gelebiliyor. 2500 lira sezeryan 2250 lira normal doğum için ücreti varmış. Gücümüz olmadığı için sizlere danışmak istedim. Buralarda oturanlara çok ihtiyacım var. Alikahya kadın ve çocuk hastanesi hakkında bilgi sahibi olak var mı?
Melihadur Bydn ya bende Doğumu İzmit’te yapmayı düşünüyordum ablam orda oturuyor ve çok iyi kadın Doğum olduğunu söylemişti düzcede Doğum yapmak istemiyorum gerçekten memnun olan kimse yok ve sağlıklı da değil 😕😕
burcugokhanberkecan Bydn canim ben aile konakta yaptim dogumumu sezeryan olarak 2300 dogum fotograf ckmi taki yastigi kapi susu var icinde doktorumada asigm 3 ay oldu hala gderim yanina gormeye muayene ucreti 115
Bydn Badesmom hayatım Dilovasindan Umuttepe 1 saat 45 dakika falan bu haftalarda cesaretim yok ki gitmeye otobanda doğurmak istemem acikcasi😬
Bydn burcugokhanberkecan aboo. Ben 87 liradan kaciyom kiz. Demekki muayene ücreti az olunca doğum parasıyla öpüyorlar 😬