nilinannesiii Yesimbb77 ayy en berbat birsey ya ben ikinciyi uyuştuğumda istiyorum takmalarını ilkinde çok acıdı
42havvanur Yesimbb77 ameliyattan once taktilar bana ve ben hic hissetmedim takildigini sadece gidiklandim azcik🤭
Asudecikcik Yesimbb77 evet. Uyuşturmadan önce taktılar. Sağolsun takan kişi çok nazikti,bende talimatlarına uydum. Kolayca taktı sondayı
[silindi] melaly riskli ama bence hemen ayağa kalkma olmadığı için , ben ameliyat öncesi sıvı tüketimini çok erken bıraktığım için sonrasında da idrar yapamadım hemen ama ayağa kalkana kadar kaçaklar olabilir
Cinarsaitinannesi melaly idrar torbası dolmadan ayağa kalkıp yürümeye izin vermiyorlar size nasıl takılmadı tuvalete gitseniz bile takılan serumda idrarla atılıyor vücuttan alt taraf uyuşukken çişini de tutamıyorsun haliyle
[silindi] Elif-Salih özelde diye o yüzden belirttim devlette direk takıyorlarmış da özelde bence ricayı kabul ederler 🧡
melaly [silindi] evet benimde gece kesmiştik yeme içmeyi sabah ilk ameliyata girdim belki ondandır takmamaları.
filizkaplan Yesimbb77 ilk sezaryenimde takıldı ama ameliyathanede taktırdım ben uyuduktan sonra ikinci sezaryenda takılmadı
mira_0102 Yesimbb77 zaten sezaryen de takılıyor,bana anestezi yapıldıktan sonra takılmış ti,doğumdan sonra yürüyüş yapma saatin gelince çıkarıyor lar
melaly Cinarsaitinannesi gece 12 den önce yeme içme kesilmişti. Sabah tuvalete çıktım 8//9 gibi ameliyata girdim . Belki ondandır. Bir önceki sezeryanımda da sondayı hatırlamıyorum ama narkoz yan etki yapmıştı berbat bir şekilde sıkışık olduğum halde tuvalete oturduğumda küçük tuvaletimi yapamamıştım . Dayanamadım sonda taktılar öyle boşalttılar idrarı. Sonraki idrarda çıkabildim tuvalete.
Gokturkmom_ Yesimbb77 Evet takılıyor🥹 Özel hastanede doğum yaptım ben uyuştuktan sonra takmışlardı,çıkartırlarkende hiç bişey hissetmedim ayağa kalkmadan önce çıkartıyorlar sondayı.
[silindi] melaly ben gece kestim 12 itibariyle akşam 17de girdim ona rağmen taktılar insiyatife göre değişiyor demek ki 🧡