danla2711 Baklavaseverim 😂😂 ahahah pişmanlıkkk keşke bence uyusaydım bol bol ama 8 ay boyunca işe gittim evdeykende oturasım hiç gelmiyordu sürekli ya dışarı çıkıyordum ya da evi temizliyordum😂
danla2711 GirlandBoy_Mom aman boşver ya 1 kere dağılacak en fazla 2 sene zorlanırsın sonra ikiside büyümüş olacak 🥰
danla2711 Baklavaseverim yürüteç kullanmıyor musun😂 ben kullanmam dedim durdum şimdi baş edemiyorum sürünemediği için ağlıyor süreklide kucakta tutamıyorum ağır geliyor düşürürüm diye korkuyorum bir akrabam yürüteç verdi ona koyacağım biraz daha zaman geçsinde
Baklavaseverim danla2711 Daha 6,5 aylık küçük ya annem şimdilik kullanma dedi doktor da pek önermeyince kullanmıyım bir müddet dedim
Gzmadymn 4 buçuk aylığız ve gece 12 de zorla uyuttum ayakta gezerek,doğduğu günden beri ataklı benimki ama gece uykusu güzeldi hep ve benle aynı şeyleri yaşayanları görünce içim rahatlıyor kusura bakmayın 😂
danla2711 Gzmadymn ahaha ay inanır mısın bende rahatlıyorum😂 o yüzden yazdım çünkü biliyorum ki bunun çözümü yok ve yalnızda hissetmek istemedim 😂
danla2711 Baklavaseverim bende herşeyi doktora sorarım ama yürüteçi henüz sormadım😂 umarım doktor bizim için güzel şeyler söyler
Baklavaseverim danla2711 Bir de sen sor aynen banada söyle ben de bir yandan kullanmak istiyorum bizim dr her şeye hayırcı 🤣🤣