Guniiii Kızlar yumurtlamadan bugüne kadar 2 hafta geçti bu süreç boyunca kasık ağrım vardı şimdi bugün yok hamile olup böyle bişey yaşayan varmı? Sonradan gide biliyomu kasık ağrısı? Bugün sadece iki defa hiss ettim .
[silindi] Gidecek geri gelecek gidecek geri gelecek hamilelik boyunca 🙈 tek ölçütünüz testler olsun belirtiler tek başına hamileliği kesimleştirmez 🧡
Guniiii [silindi] adet ağrısıdır dedim ama adet ağrım her zaman adet olduğum gün başlar. Ama bu yaklşaık 1 haftadır var ara bir batma gibi oluyo korkuyorum bir anda😂 Bugün olmadı diye üzülmüştüm. Ama umudum da yok Pazartesi kan testi vericem
[silindi] Guniiii benim iki gebeliğimde de hep kasım ağrım oldu aralarda geçti geldi mesela göğüslerim dolu doluydu 1 aydır falan daha yumuşak telaş etmiyorum ama bebiş hareketlerini hissetmeye başlayınca belirtileri takmıyor insan 😂
Guniiii [silindi] göğüslerim büyük ama aşırı acı yok sadece basınca ağrı oluyo belirtimi bu anlamadlm aşırı sıcaklıyorum bide aşırı acıkıyorum yemek yemesem ölücek gibi oluyom
[silindi] Guniiii insan psikolojik olarak da hissediyor yine iki gebeliğimde de hiç beklemediğim belirti gözlemediğim zamanlarda hamile olduğumu öğrendim, 6 yıllık evliliğimde 20-25 kere adet öncesi hamilelik belirtisi sanmışımdır 😂
Guniiii [silindi] hayırlısı inşallah 3 gün öncesi aşırı şişmiştim sanki içimde bişey hiss ediyorum gibi şişliyim gitti😂 belirtiler gidince daha fazla umudumu kayb ediyorum