nupel Meryem2200 avent çok iyi ama biberonu bilmemde emzikte en iyisinden tabiri caizse bakal emizine kadar denedim hiç birini almadı oğlum sana tavsiyem ucuzdan pahalıya git benim yaptığım hatayı yapma pahalıdan ucuza gitim ama sonuç yine hüsran 🤣
Shrrife Meryem2200 emzik dr nuk kullanıyorum biberon da dr. browns ikisindrndr bir hayli memnunum arkadaşım aventin biberonunun bebekleri çok yorduğunu daha az beslendiklerini deneyimlemişti bende dr browns aldım gayet güzel
UcanHamile Meryem2200 avent biberini meme reddine sebep oluyormuş emzirme danışmanları lansinoh tavsiye ediyor
Denizanne Meryem2200 canım ben hepsini philips avent aldım kalitesi gerçekten çok güzel bebeğimde memnun olursa ne mutlu 🥰
Krdgzm Ben mamajoo aldım ama kullanmadık henüz bakalım 😅 insallah emerde gerek kalmaz diye avent falan düşünmedim ama en iyisi avent tabiki kullanan arkadaşlarım çok memnun
Gzdysr Bende avent düşünüyodum ama chicco natural feeling diye bir biberon gördüm tipine bayıldım sipariş verdim kullanan var mı acaba
Meryem2200 Shrrife cok kararsizim bu konuda canim bide mamajoo doye bi marka var ondan da cok memnun olanlar var
gksuaks Emzik avent gece karanlıkta parlayan 2 li setinden ve chicco nun kauçuklu olanından aldım, biberon da aventin yine cam en küçük boyundan aldm yenidoğan için ve dr browns marka braz dha büyük olanından aldım. Umarm gerek kalmaz bunlara🙏🏻🙏🏻
Shrrife Meryem2200 evet bende duydum ama ben ilk atışta bunlardan menun kalınca başka birşey denemek ihtiyacı hissetmedim sende aklındakini al olmazsa gider başkasıno denersin 😊